Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL μετακινεί την 36η & την 37η αγωνιστική για να επιστρέψει ο κόσμος σε όλα τα γήπεδα

Η PL μετακινεί την 36η & την 37η αγωνιστική για να επιστρέψει ο κόσμος σε όλα τα γήπεδα

Η Premier League σκοπεύει να αλλάξει τις ημερομηνίες της 36ης και της 37ης αγωνιστικής, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος σε όλα τα γήπεδα και όχι μόνο σε εκείνα των μισών ομάδων, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, The Athletic UK.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Αγγλική Κυβέρνηση, 10.000 κόσμος θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα της Premier League από τις 17 Μαΐου, αν δεν υπάρξει κάποιο νέο πισωγύρισμα με τον COVID-19.

Σύμφωνα με το πλάνο της διοργανώτριας αρχής, η 36η αγωνιστική θα αλλάξει ημερομηνίες και θα πραγματοποιηθεί στις 15 και στις 16 Μαΐου, αντί για τις 11 και 12 Μαΐου.

Η 37η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα στις 18 και 19 Μαΐου, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα.

Η 38η και τελευταια αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαΐου, ενώ ο τελικός του FA Cup παραμένει προγραμματισμένος για τις 15 Μαΐου.

Η Liverpool στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής φιλοξενείται στο Turf Moor από την Burnley και 10.000 κόσμος θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του Jürgen Klopp, αν όλα πάνε καλά.

Οι Reds στην 38η αγωνιστική θα επιστρέψουν στο Anfield, για να υποδεχθούν την Crystal Palace και θα έχουν 10.000 Red Fans στο πλευρό τους.

Ένα μικρό μέρος των Red Fans επέστρεψαν προσωρινά στο Anfield τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com