Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/2/1996 Πρωινή πρόκριση με Shrewsbury στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα: 18/2/1996 Πρωινή πρόκριση με Shrewsbury στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα αποκλείσουν την Shrewsbury Town στο Gay Meadow για τον 4ο γύρο του F.A. Cup, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 11 το πρωί!

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, αποδόθηκε φόρος τιμής στον Bob Paisley, που είχε φύγει από την ζωή 4 μέρες νωρίτερα. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν γύρω από την σέντρα και κρατήθηκε 1′ σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος. Πριν από αυτό το γεγονός, τα μεγάφωνα του γηπέδου, έπαιξαν το You’ ll never walk alone, τιμώντας έτσι τον Bob Paisley για την προσφορά του στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά των δύο ομάδων, ήταν εμφανής και οι Κόκκινοι δεν άργησαν να το επιβεβαιώσουν. Στο 8′ ο Stan Collymore από ασίστ του Steve McManaman θα ανοίξει το σκορ, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Στο 69′ ο Dave Walton με αυτογκόλ θα σημειώσει το 0-2 για τους Reds, για να σημειώσει το 0-3 στο 75′ ο «God» Robbie Fowler. Το πάρτυ των Reds έκλεισε ο Jason McAteer από ασίστ του Steve McManaman στο 84′.

Έτσι οι Κόκκινοι προκρίθηκαν πανηγυρικά στον 5ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετώπιζαν την Charlton Athletic στο Anfield.

Το παιχνίδι στο Gay Meadow εκείνο το πρωινό Κυριακής, παρακολούθησαν 7.752 θεατές. Διαιτητής ήταν ο Martin Bodenham.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 18/2/1996 Πρωινή πρόκριση με Shrewsbury στο FA Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com