Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οχτώ πόλεις εξετάζονται για το Liverpool – RB Leipzig

Οχτώ πόλεις εξετάζονται για το Liverpool – RB Leipzig

Η Liverpool πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην RB Leipzig το βράδυ της Τρίτης για την πρόκριση στα προημιτελικά του Uefa Champions League και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση της κατάλληλης έδρας για τον επαναληπτικό, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να λάβει χώρα στο Anfield, αφού είναι ανέφικτο να μπει σε καραντίνα η Leipzig, με την επιστροφή της στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον James Pearce, αυτή τη στιγμή από τους Reds εξετάζονται έδρες οχτώ πόλεων σε έξι διαφορετικές χώρες για το δεύτερο σκέλος της φάσης των 16.

Η επιστροφή στην Puskas Arena της Βουδαπέστης είναι μια επιλογή για τις δύο ομάδες, ενώ σύμφωνα με τον Pearce εξετάζονται επίσης έδρες σε Ρουμανία και Ιταλία, καθώς και σε άλλες τρεις χώρες, οι οποίες για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας κανονικά στο Anfield, σύμφωνα με το πρόγραμμα δεν έχει αποκλειστεί τελείως, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Η οριστική απόφαση και η εύρεση έδρας θα καθυστερήσει ορισμένες μέρες ακόμα, αφού η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου, δηλαδή σε 20 ημέρες από σήμερα, κάτι που σημαίνει πως οι δύο σύλλογοι και η UEFA έχουν τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεση τους, ώστε να μπορέσουν να πάρουν την σωστή απόφαση.

Διπλό στην Ουγγαρία έκανε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com