Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/2/2001 Πρόκριση επί City στο δρόμο για Cardiff (vid)

Σαν σήμερα: 18/2/2001 Πρόκριση επί City στο δρόμο για Cardiff (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα προκριθούν θριαμβευτικά επί της Manchester City στο Anfield για τον 5ο γύρο του FA Cup, στον δόμο για το Cardiff.

Οι Κόκκινοι θα μπουν φουριόζοι στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, θα προηγηθούν με 2-0! Μόλις στο 7′ ο Jari Litmanen θα ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Vladimir Smicer σε ανατροπή του από τον Nicky Weaver. Πέντε λεπτά αργότερα ο Emile Heskey από ασίστ του Jari Litmanen θα κάνει το 2-0, εν μέσω τρελλών πανηγυρισμών των Red fans!

Οι «Πολίτες» θα βγάλουν αντίδραση και με τον Andrei Kanchelskis στο 29′ θα μειώσουν σε 2-1, δίνοντας ελπίδες στους δικούς τους fans.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν στον ίδο ρυθμό με το πρώτο και στο 54′ ο Nicky Weaver ανατρέπει εκ νέου τον Vladimir Smicer, με τον παθόντα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να σημειώνει το 3-1. Στο 85′ Markus Babbel από ασίστ του Christian Ziege θα σημειώσει το 4-1, για να μειώσουν οι Cityzens στο 90′ με τον Shaun Goater.

Έτσι οι Κόκκινοι θα αντιμετώπιζαν στον 6ο γύρο της διοργάνωσης την Tranmere Rovers στο Prenton Park, στον δρόμο για το Τελικό στο Cardiff.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής παρακολούθησαν 36.231 θεατές και με διαιτητή τον «γνωστό» Graham Poll.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 2 πέναλτι που κέρδισε ο Vladimir Smicer και την εύστοχη εκτέλεση του δεύτερου από τον ίδιο:

Σαν σήμερα: 18/2/2001 Πρόκριση επί City στο δρόμο για Cardiff
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com