Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι γεμάτος ενέργεια, θα παλέψουμε όλοι μαζί»

Klopp: «Είμαι γεμάτος ενέργεια, θα παλέψουμε όλοι μαζί»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την RB Leipzig αναφέρθηκε στις φήμες περί αποχώρησης, στις εμφανίσεις της ομάδας, στους τραυματισμούς και στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι Reds.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Γερμανό αφορούσε τη δική του διάθεση:

“ Είμαι εντάξει. Απολύτως εντάξει. Είχαμε προπόνηση και μια αναλύσαμε τον αγώνα. Είμαστε έτοιμος στο να πετάξω για τη Βουδαπέστη για πρώτη φορά στη ζωή μου. ”

“ Έχουν συμβεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό, πολιτικά και προσωπικά πράγματα, όμως είμαι απολύτως εντάξει. ”

Για τις εμφανίσεις της ομάδας και την ανάγκη για αντίδραση είπε:

“ Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά πράγματα που κάνουμε. Κανείς δεν αγνοεί τα γεγονότα, με τα αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά μου είναι τώρα πολύ σημαντική. Είμαστε πάντα μαζί σε αυτές τις στιγμές. Η διάθεση είναι εντάξει – αλλά προφανώς έχει υπάρξει και καλύτερη. ”

“ Αν παρατηρήσετε τα παιχνίδια με City και Leicester, δεν μοιάζουν με παιχνίδια που δεχόμαστε 7 γκολ και σκοράρουμε 2. Αυτό συνέβη, λόγω των ατομικών λαθών και το έχουμε συζητήσει. Μόλις μια φορά συνέβη λάθος από ασυνεννοησία. ”

“ Είχαμε μερικά όχι τόσο καλά παιχνίδια, αλλά οι εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια ήταν αρκετά καλές. Εάν είστε μαζί μας και μας ακολουθείτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, μπορείτε να δείτε έναν συνδυασμό διαφορετικών πραγμάτων που έχουν συμβεί. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ τραυματισμοί είχαν μεγάλο ρόλο σε αυτό [φόρμα] επειδή τα άλλαξαν τα πάντα. Όταν χτίζεις μια ομάδα ποδοσφαίρου είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με το να είναι τέταρτος και να έχει μόνο 40 πόντους και να είναι ισόβαθμος σε πόντους με την Everton. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Όταν μου λέει το ιατρικό επιτελείο, ότι κάποιος παίκτης τραυματίστηκε, χωρίς να το γνωρίζω σίγουρα, μαντεύω πως είναι κεντρικός αμυντικός. Έτσι έχει πάει αυτή η σεζόν. ”

Για τις φήμες περί αποχώρησης από την ομάδα:

“ Άραγε, θα απολυθώ ή θα παραιτηθώ; Τίποτα από τα δύο. Δεν χρειάζομαι κανένα διάλειμμα! ”

“ Περάσαμε δύσκολα ως ομάδα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε όπως πάντα ως οικογένεια. Είμαι 53 και εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορώ να αλλάξω τα πράγματα, όμως δεν ενδιαφέρουν όσα συμβαίνουν εκτός ομάδας και επίσης ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για εμένα. ”

“ Είμαι γεμάτος ενέργεια. Βλέπω την τωρινή κατάσταση ως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Θα την διορθώσουμε. ”

“ Θα διορθώσουμε τα πράγματα παίζοντας ποδόσφαιρο και παλεύοντας όλοι μαζί με όλα όσα έχουμε. Αυτό είναι το πλάνο μας. ”

Για την στήριξη των οπαδών:

“ Το έχω ακούσει. Το πανό ήταν ωραίο, αλλά όχι και αναγκαίο. Δεν χρειάζομαι κάποιου είδους ειδική στήριξη αυτή τη στιγμή. ”

Για την συνέχεια:

“ Είμαι έτοιμος – τα παιδιά είναι έτοιμα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, οι άνθρωποι της ομάδας μου λένε γι ‘αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων. Αλλά μπορούν πραγματικά να σκεφτούν άλλα πράγματα, καθώς κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για μένα.”

“ Το κάνουμε αυτό για τους ανθρώπους. Νιώθω υπεύθυνος, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το κάνουμε για τους ανθρώπους. Η πλειοψηφία των ανθρώπων μας είναι ακόμα και ακόμη περισσότερο μαζί μας. Θα προτιμούσα όμως να δώσω αυτόν τον αγώνα με τους ανθρώπους μας στο γήπεδο, ώστε να μπορούμε να δείξουμε πραγματική ενότητα και συνεννόηση. Παλεύουμε μαζί ακόμα αλλά βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη. ”

Ο Jürgen Klopp δήλωσε επίσης πως ο Naby Keita δεν θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη, καθώς θα παραμείνει στην Αγγλία, για να συνεχίσει τις προπονήσεις.

Ο Keita θα προπονηθεί για να προλάβει την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com