Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/2/1958 Πρόκριση επί Scunthrope Utd στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα: 15/2/1958 Πρόκριση επί Scunthrope Utd στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Phil Taylor θα κερδίσουν την Scunthrope Utd στο Old Show Ground για τον 5ο γύρο του F.A Cup και θα προκριθούν στους 8 της διοργάνωσης.

Σε ένα  απίστευτα δύσκολο αγωνιστικό χώρο που ήταν σαν σεληνιακό τοπίο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν την πρόκριση. Αν και οι γηπεδικές συνθήκες δεν ήταν ανάλογες, εν τούτοις οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Κόκκινοι στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκαν άτυχοι σε σουτ του Captain Billy Liddell, όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ken Hardwick. Δεν συνέβη όμως κάτι ανάλογο όταν στο 76′ ο Bobby Murdoch με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ken Hardwick, σημειώνοντας το τελικό 0-1.

Με τη νίκη τους οι Reds προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετώπιζαν την Blackburn Rovers στο Ewood Park.

Το παιχνίδι στο Old Show Ground εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, παρακολούθησαν 23.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο K. Howley.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και το γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 15/2/1958 Πρόκριση επί Scunthrope Utd στο F.A. Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com