Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > RB Leipzig – Liverpool (preview)

RB Leipzig – Liverpool (preview)

Η Liverpool αντιμετωπίζει την RB Leipzig στην Puskas Arena της Βουδαπέστης το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Οι Reds θα προσπαθήσουν να θέσουν θεμέλια πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα να αφήσουν πίσω τους τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν υποστεί στην Premier League.

Ο τίτλος της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι ο μοναδικός που μπορεί να κατακτήσει φέτος η ομάδα του Jürgen Klopp και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Divock Origi και Ben Davies, ενώ προτίμησε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για την Βουδαπέστη τον Naby Keita, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, μετά από απουσία πολλών εβδομάδων.

Ορισμένες αλλαγές θα υπάρξουν, όπως η επιστροφή του Thiago Alcantara στο αρχικό σχήμα, όμως η ενδεκάδα των Reds θα είναι κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό η ίδια με εκείνη που θα είδαμε το Σάββατο στο King Power Stadium.

Ο Fabinho θα λείψει ξανά με πρόβλημα τραυματισμού και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Ozan Kabak, πιθανότατα μαζί με τον Jordan Henderson.

Εκτός θα παραμείνουν φυσικά και οι Diogo Jota, James Milner, Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez και Caoimhin Kelleher.

Η RB Leipzig του Julian Nagelsmann τρέχει σερί 4 συνεχόμενων νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Bundesliga, ακριβώς πίσω από την Bayern Munich.

Προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης ως δεύτερη, κερδίζοντας με σκορ 3-2 την Manchester United την τελευταία αγωνιστική.

Για την Γερμανική ομάδα αποτελεί ένα πλήγμα, το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί στην έδρα της, όμως πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και στον επαναληπτικό.

Από την Leipzig θα απουσιάσουν οι Forsberg, Laimer, Henrichs, Hartmann και Szoboszlai, οι οποίοι όμως παραμένουν τραυματίες εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Αμφίβολος είναι ο Justin Kluivert, αλλά ο Angelino κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει την αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Slavko Vincic.

RB Leipzig εναντίον Liverpool το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com