Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι εύκολο να πιστεύεις στην ομάδα όταν πάει καλά, θα προσπαθήσουμε ξανά»

Klopp: «Είναι εύκολο να πιστεύεις στην ομάδα όταν πάει καλά, θα προσπαθήσουμε ξανά»

Ένα ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας θέλησε να στείλει ο Jürgen Klopp, μετά την χθεσινοβραδινή ήττα από την Manchester City, η οποία δεν αφήνει περιθώρια στους Reds να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Ο τεχνικός των Reds είπε στην κάμερα του LFCTV:

“ Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Θυμηθείτε όμως, είναι εύκολο να πιστεύετε στην ομάδα πηγαίνει καλά, τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και θα σιγουρευτώ ότι η ομάδα θα το κάνει αυτό. Θα ήταν ευχάριστο αν ο κόσμος μας θα μπορούσε να κάνει αυτό επίσης. ”

“ Εάν δεν δείτε μια πραγματικά καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θα κερδίζει ξανά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, τότε δεν ξέρω. Αυτό πραγματικά πονάει απόψε, αλλά θα προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Εάν είστε πραγματικά ενωμένοι μόνο όταν κερδίζετε, τότε υπάρχει κάτι λάθος μαζί σας. Θα προσπαθήσουμε ξανά. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή σε μια δύσκολη σεζόν, όμως είδα πολλά καλά πράγματα απόψε και πρέπει να πάμε ξανά και ξανά και ξανά. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

“ Τώρα έχουμε μια εβδομάδα γεμάτη με προπονήσεις και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. ”

Οι Reds το μεσημέρι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν την Leicester στο King Power Stadium, μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων.

Οι Reds ηττήθηκαν εντός έδρας από την Manchester City χθες το απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com