Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν τα παρατάμε»

Wijnaldum: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν τα παρατάμε»

Την απογοήτευσή του ίδιου και των συμπαικτών του στη Liverpool εξέφρασε μετά την ήττα από τη City o Gini Wijnaldum, αναφερόμενος και στον Alisson.
O μέσος της ομάδας μας, ο οποίος είναι ένας από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες της φέτος, υπερασπίστηκε τον Βραζιλιάνο με παρόμοιο τρόπο με τον Klopp, τονίζοντας παράλληλα τη διάθεση επανάκαμψης των παικτών του Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Gini στο site των Reds ήταν οι εξής:

«Ναι, φυσικά, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», ήταν η απάντησή του στην ερώτηση πού αφορούσε το αν οι παίκτες θα ‘πολλαπλασιάσουν’ τις προσπάθειές τους στις επόμενες αγωνιστικές.

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος, με τις καταστάσεις τις οποίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όμως δε θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε (να κάνουμε) αυτά πού κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια.»

«Όταν παίζεις ποδόσφαιρο, ξέρεις ότι ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος. Αν κοιτάξεις όλη τη σεζόν, δεν ξέρω πόσοι πολλοί παίκτες έχουν κάνει λάθος.»

«Και αν κοιτάξεις και από την άλλη πλευρά, (ο Alisson) μας έχει σώσει τόσες φορές. Πάντα θα κάνει ένα λάθος ο τερματοφύλακας. Προσπαθείς να το διορθώσεις μέσα στο παιχνίδι.»

«Ήμασταν πιο απογοητευμένοι πού δε μπορούσαμε να το γυρίσουμε για αυτόν, γιατί ξέρουμε πόσες φορές μας έχει σώσει – έχει κερδίσει τρόπαια για μας -. Είναι δύσκολο πού δε μπορούσαμε να το γυρίσουμε για αυτόν.»

Thiago και Wijnaldum καταδιώκουν τον Phil Foden.
Thiago και Wijnaldum καταδιώκουν τον Phil Foden.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com