Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «To αποτέλεσμα δεν αντανακλά την εμφάνισή μας»

Henderson: «To αποτέλεσμα δεν αντανακλά την εμφάνισή μας»

Απογοητευμένος αλλά ψύχραιμος εμφανίστηκε μετά τη βαριά ήττα της Liverpool από τη Manchester City στο Anfield o Jordan Henderson.

Ο αρχηγός στάθηκε κυρίως στην εμφάνιση της ομάδας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο αδικείται από αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν θαυμάσια.

Πάμε να δούμε μία-μία τις τοποθετήσεις του Hendo.

  • Αρχικά ρωτήθηκε πόσο απογοητευτικό ήταν το αποτέλεσμα:

«Ναι, είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Δε νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα αντανακλά την εμφάνιση, για να είμαι ειλικρινής. Όμως κάναμε λάθη τις λάθος στιγμές και τιμωρηθήκαμε. Η City είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά όταν βγαίνει μπροστά, και μας τιμώρησε όταν κάναμε τα λάθη. Συνολικά όμως, νομίζω ότι αν κοιτάξεις μόνο την εμφάνιση, θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή στην πλειοψηφία του παιχνιδιού. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήταν σε μεγάλο βαθμό μία από τις εμφανίσεις πού έχουμε συνηθίσει. Όπως είπα όμως, τα λάθη στις λάθος στιγμές μας κόστισαν.»

  • Έπειτα ο δημοσιογράφος επέμεινε στο ίδιο μοτίβο ερώτησης, ρωτώντας τον Henderson πόσο αποκαρδιωτικό είναι το αποτέλεσμα για τη Liverpool:

«Όταν ηττάσαι είναι πάντα απογοητευτικό, ειδικά με τον τρόπο πού το κάναμε στο τέλος. Ποτέ δεν είναι ωραίο. Είναι δύσκολο να το δεχτούμε αυτή τη στιγμή, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς μπροστά γρήγορα. Έχουμε μία ολόκληρη βδομάδα μπροστά μας για να το βγάλουμε από το σύστημά μας, να προπονηθούμε καταλλήλως – κάτι πού δεν έχουμε κάνει τελευταία. Οπότε, χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτή τη βδομάδα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Leicester.»

  • Για το πόσο γρήγορα πρέπει να ανασυνταχθεί η ομάδα:

«Όπως είπα, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, όταν κοιτάς το τελικό σκορ. Δε νομίζω όμως ότι πρέπει να είμαστε υπερβολικά δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση πού κάναμε στην πλειοψηφία του παιχνιδιού. Μη με παρερμηνεύσετε, δεν ήταν μία θαυμάσια εμφάνιση. Όμως σε μεγάλα κομμάτια έμοιαζε περισσότερο με ‘δική μας’ εμφάνιση – είχαμε το πάνω χέρι, αμυνόμασταν ψηλά, κερδίζαμε γρήγορα ξανά τη μπάλα. Δε νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε με τέτοιο σκορ, όμως κάναμε λάθη πού μας στοίχισαν ακριβά.»

  • Για το αν το βαθμολογικό κενό μεταξύ των Κόκκινων και της City είναι πλέον ανυπέρβλητο:

«Πέρυσι με ρωτούσατε το ίδιο όταν ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας – δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, ειδικά τώρα. Επικεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι και προσπαθείς όσο μπορείς να κερδίσεις κάθε παιχνίδι, όπως κάνουμε πάντα, είτε είσαι στην κορυφή, είτε τέταρτος, είτε πέμπτος, είτε οτιδήποτε.»

O Jordan Henderson στη λήξη του αγώνα με τη City.
O Jordan Henderson στη λήξη του αγώνα με τη City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com