Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η εμφάνιση μας ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα»

Klopp: «Η εμφάνιση μας ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα»

Η Liverpool σήμερα το απόγευμα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Manchester City, με τον Jürgen Klopp να σχολιάζει στις δηλώσεις του την εμφάνιση της ομάδας, το αποτέλεσμα και τα λάθη του Alisson Becker.

Ο προπονητής των Reds για την απόδοση της ομάδας του είπε:

“  Στα μεγαλύτερα μέρη του παιχνιδιού η απόδοση μας ήταν καλή. Μια ομάδα έπαιξε σαν να έχει 13 σερί νίκες και η άλλη ομάδα σαν να είχε διαφορετικά αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρο, αλλάξαμε τον τρόπο πίεσης μας, βρήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στη συνέχεια κάναμε δύο τεράστια λάθη. ”

“ Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όμως η απόδοση μας ήταν αυτή που θέλαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. ”

“ Τώρα, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας και τα θετικά για τον αγώνα με την Leicester. Γνωρίζω πως τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα, οπότε θα πρέπει να το δεχθώ αυτό. ”

Για τα λάθη του Alisson:

“ Κάναμε δύο τεράστια λάθη, τα οποία τελείωσαν λίγο πολύ και το παιχνίδι. Βρισκόμασταν σε μια καλή μας στιγμή στον αγώνα, όμως αυτά τα δύο γκολ τελείωσαν φυσικά τον αγώνα. ”

“ Μίλησα στον Alisson πριν μερικά δευτερόλεπτα. Φυσικά και είναι απογοητευμένος. Δεν μπορείς να αποφασίσεις πότε θα κάνεις λάθη, μπορείς μόνο να μάθεις από αυτά. Σήμερα τα λάθη του ήταν καθοριστικά, όμως πόσο συχνά έχει σώσει τις ζωές μας; Είναι ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. ” Είπε ο Klopp.

“ Είπα στον Ali: » Έχουμε κερκίδες, θα μπορούσες να είχες πετάξει την μπάλα εκεί. «. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Alisson έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν το έκανε. Όλοι έχουμε τέτοιες νύχτες. Αύριο όμως θα είναι ΟΚ. ”

Πόσο πονάει την ομάδα η ήττα:

“ Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στον κόσμο από μια ήττα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. ”

“ Για εμάς, αυτή η ήττα είναι πολύ σημαντική, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θέλω όμως να καταλάβουν οι παίκτες μας, πως αν έπαιζαν όπως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. ”

Απογοήτευση ξανά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com