Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βαριά εντός έδρας ήττα από την Manchester City

Βαριά εντός έδρας ήττα από την Manchester City

Οριστικό τέλος στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου, αφού η Manchester City διέλυσε με σκορ 1-4 την Liverpool στο Anfield και αύξησε την υπέρ της διαφορά.

Ο Salah με πέναλτι βρήκε δίχτυα για τους Reds.

Α’ Ημίχρονο: Στο αρχικό σχήμα για τους Reds επέστρεψαν οι Mane, Alisson, Jones και Fabinho, με τον τελευταίο να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Jordan Henderson. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τον ρυθμό να είναι καλός ξεκίνησε η αναμέτρηση. Χρειάστηκε όμως να φτάσουμε στο 24ο λεπτό, για να δούμε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Trent έκανε τη σέντρα, ο Mane πήρε την κεφαλιά, μη μπορώντας όμως να βρει εστία. Στους Reds άνηκε και η δεύτερη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Ederson απέκρουσε το σκαστό σουτ του Firmino στο 29′. Η ομάδα του Pep Guardiola είχε όμως με διαφορά την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, αφού ο Sterling κέρδισε πέναλτι από τον Fabinho στο 37′, με τον Gundogan να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στο Kop και όχι στην εστία! Η Liverpool είχε την τελευταία τελική του ημιχρόνου, με τον Ederson να μπλοκάρει την κεφαλιά του Mane.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Liverpool, αφού η City άνοιξε το σκορ με τον παίκτη που έχασε το πέναλτι, τον Gundogan. Ο Alisson απέκρουσε αρχικά το σουτ του Foden, όμως στη συνέχεια ο Γερμανός ήταν στη καλύτερη θέση και σκόραρε με το rebound για το 0-1. Οι Reds μετά το 0-1 έβγαλαν αντίδραση και απείλησαν αρχικά με τα δύο σουτ του Jones στο 55′ και στο 58′ αντίστοιχα, με το πρώτο να φεύγει ψηλά και το δεύτερο κόρνερ. Η προσπάθεια των πρωταθλητών συνεχίστηκε και ανταμείφθηκε, αφού στο 62′ κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Salah από τον Ruben Dias! Ο Αιγύπτιος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Στο 68′ ο Jürgen Klopp έκανε τις πρώτες του δύο αλλαγές στο ματς, με τους Shaqiri και Milner να αντικαθιστούν τους Thiago και Jones. Οι αλλαγές όμως δεν βοήθησαν τους Reds, καθώς εκείνη που βρήκε τα επόμενα τέσσερα γκολ ήταν η ομάδα του Pep Guardiola. Αρχικά σκόραρε ο Stones με κεφαλιά στο 71′, όντας όμως σε θέση οφσάιντ. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Alisson έκανε δύο συνεχόμενα πολύ μεγάλα λάθη, ο Foden το εκμεταλλεύτηκε, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Gundogan, για να κάνει εκείνος το 1-2. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ των Cityzens, με τον Alisson να κάνει ξανά μεγάλο λάθος και τον Silva να δίνει την πάσα στον Sterling, για να γράψει ο τελευταίος το 1-3. Η Manchester City δεν σταμάτησε εκεί, αφού σκόραρε και τέταρτο τέρμα με τον Foden για το 1-4 στο 83′. Ένα καταπληκτικό τέρμα από τον νεαρό παίκτη των φιλοξενούμενων. Στο 85′ είχαμε την τελευταία αλλαγή των Reds, με τον Τσιμίκα να παίρνει τη θέση του Robertson και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στην Leicester.

Βαριά ήττα από την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com