Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/2/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Dietmar Hamann (vid)

Σαν σήμερα: 5/2/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Dietmar Hamann (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt (και τι γκολ!) θα σημείωνε σαν σήμερα ο Dietmar Hamann σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Leeds Utd.

Ο Γερμανός μεσοαμυντικός μάλιστα θα ανοίξει το σκορ στο 19′, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Steven Gerrard, του πάσαρε γλυκά την μπάλα με τον Dietmar Hamann να εξαπολύει έναν κεραυνό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Nigel Martyn.

Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με τον Lee Bowyer στο 62′, για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα οι Reds στο 69′ με τον Patrik Berger από ασίστ του Vladimir Smicer.

Τη νίκη των Κόκκινων θα ολοκληρώσει ο Danny Murphy στο 90′. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι η αντίδραση του διαιτητή Mike Reed, ο οποίος στο γκολ του Patrik Berger έσφιξε την γροθιά του, γεγονός που φάνηκε σαν να πανηγυρίζει το γκολ του Τσέχου διεθνή μεσοεπιθετικού! Αργότερα όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του αυτή, απάντησε πως πανηγύρισε το γεγονός ότι άφησε να εξελιχθεί η φάση που κατέληξε σε γκολ αντί να την σταματήσει και να δώσει το φάουλ που έγινε στον Vladimir Smicer.

Το παιχνίδι στο Andielf παρακολούθησαν 44.793 θεατές.

Στο 11′:08″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 5/2/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Dietmar Hamann
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com