Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/2/2005 Νίκη επί Fulham χωρίς rotation (vid)

Σαν σήμερα: 5/2/2005 Νίκη επί Fulham χωρίς rotation (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Fulham στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Ισπανό manager να παρατάσσει ασυνήθιστα την ίδια 11άδα, για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι!

Όσοι έζησαν την εποχή των Κόκκινων επί Rafa Benitez, θα θυμούνται ότι ο Ισπανός manager συνήθιζε να κάνει συνεχές και μιρκό σε αριθμό παικτών rotation. Στο παιχνίδi όμως με την Fulham αιφνιδίασε με τον να παρατάξει την ίδια 11άδα που είχε παρατάξει στο παιχνίδι με την Charlton Athletic στο Valley, 4 μέρες νωρίτερα!  Το γεγονός αυτό βέβαια άργησε να επαναληφθεί, με το ανάλογο (η ίδια 11άδα σε συνεχόμενα παιχνίδια) να συμβεί μετά από 100 παιχνίδια!

Στα του παιχνιδιού με τους Cottagers, οι Reds προηγήθηκαν με κεφαλιά του Fernando Morientes από ασίστ του Luis Garcia στο 9′, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Andrew Cole στο 16′.

Οι Κόκκινοι θα μπουν μπροστά στο σκορ εκ νέου με κεφαλιά του Sami Hyypia από ασίστ του Steven Gerrard στο 63′, για να «σφραγίσει» την νίκη τους στο 77′ ο Milan Baros από ασίστ του John Arne Riise.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 43.534 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Rob Styles.

Στο 11′:28″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 5/2/2005 Νίκη επί Fulham χωρίς rotation
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com