Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Είναι δύσκολο να παραμένεις σε καλή κατάσταση»

Wijnaldum: «Είναι δύσκολο να παραμένεις σε καλή κατάσταση»

Ο Gini Wijnaldum στις τελευταίες του δηλώσεις θέλησε να εξηγήσει πόσο δύσκολο είναι να παραμένουν οι ποδοσφαιριστές σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όταν οι αγώνες είναι τόσοι πολλοί σε σύντομα χρονικά διάστημα και χωρίς χρόνο για πραγματικές προπονήσεις.

Ο διεθνής μέσος αναλυτικά ανέφερε:

“ Αισθάνομαι εντάξει. Έπρεπε να κάνω πολλά για να παραμείνω σε φόρμα γιατί παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια. Έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια σε μια σύντομη περίοδο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να μείνω σε καλή κατάσταση και σε φόρμα, αλλά τα πράγματα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα. ”

“ Το ιατρικό επιτελείο βοήθησε πολύ – στην προπόνηση μερικές φορές κάνουμε συντομότερος ασκήσεις ή μια μέρα περισσότερο ξεκούραση γιατί παίζουμε τόσο συχνά, αλλά ακόμη και σε μέρα ρεπό, έχω πάει στο προπονητικό για να λάβω κάποια θεραπεία και να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε παιχνίδι γιατί μου αρέσει να παίζω. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που ακολουθεί και να παίξουμε αντί να ασκήσουμε πίεση στον εαυτό μας για το ότι πρέπει να υπερασπιστούμε το πρωτάθλημα. Η νοοτροπία είναι πιο «εντάξει, πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας». Είπε ο Gini Wijnaldum, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα 22 φετινά παιχνίδια της Premier League.

Ο Gini Wijnaldum βρήκε δίχτυα την περασμένη Κυριακή.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com