Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Ταιριάζω στη Liverpool, να γίνω κορυφαίος παίκτης»

Kabak: «Ταιριάζω στη Liverpool, να γίνω κορυφαίος παίκτης»

Ο Ozan Kabak στη συνέχεια των δηλώσεων του στο site των Reds, είπε πως ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Αγγλίας και πως σκοπεύει να γίνει κορυφαίος παίκτης, στο πλευρό του Virgil van Dijk.

Ζητήθηκε από τον Τούρκο να περιγράψει τον εαυτό του ως παίκτη:

“ Θα έλεγα πως είμαι δυνατός σωματικά και ένας κεντρικός αμυντικός που του αρέσει να παίζει με την μπάλα στα πόδια. Είμαι καλός στον αέρα και κάποιες φορές προσπαθώ να σκοράρω! Το προσπαθώ μερικές φορές, έτσι νομίζω. ”

Αν θεωρεί πως ταιριάζει στην ομάδα:

“ Ναι, φυσικά. Πρώτα από όλα, η Liverpool παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πιέζει ψηλά. Αφήνει κάποιους χώρους πίσω, οπότε θεωρώ πως τα στόπερ της θα πρέπει να είναι γρήγορα, οπότε νομίζω πως μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι. Για να συμμετάσχεις στην ανάπτυξη της ομάδας, θα πρέπει να είσαι καλός σε αυτή. Νομίζω πως ταιριάζω καλά στην ομάδα. ”

Πόσο ανυπομονεί να παίξει στην Premier League:

“ Νομίζω πως η Premier League αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ, πολύ καλό πρωτάθλημα και ίσως το πιο δύσκολο του κόσμου. Έχω όμως παίξει πολλά παιχνίδια στην Bundesliga και θεωρώ πως η Bundesliga έχει επίσης ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Θα είναι μια καλή πρόκληση και είμαι έτοιμος για αυτήν. ”

Για την επιστροφή του στο Champions League:

“ Ναι, έχω παίξει με την Galatasaray τέσσερις ή πέντε φορές. Μου λείπει ο ύμνος και η ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα ακούσω ξανά τον ύμνο του Champions League και θα αγωνιστώ στη διοργάνωση. ”

Για τον Virgil van Dijk, τον οποίο θαυμάζει:

“ Ο Virgil van Dijk πιστεύω πως είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του κόσμου αυτή τη στιγμή. Τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια παίζει πάντα στο καλύτερο του επίπεδο. Είναι δυνατός, είναι καλός, είναι έξυπνος, είναι γρήγορος και για αυτό, τον βλέπω ως είδωλο. Θέλω να τον συναντήσω το συντομότερο, για να είμαι ειλικρινής. ”

Για την υπογεγραμμένη φανέλα που είχε λάβει από τον Ολλανδό:

“ Λοιπόν, είχα έναν φίλο στην Galatasary, τον Omer Bayram, είναι παιδικός φίλος με τον Virgil van Dijk από την Ολλανδία. Μίλαγα με εκείνον και του μίλησα για τον Virgil van Dijk, λέγοντας πως είναι πολύ καλός και μου αρέσει. Μου απάντησε πως είναι παιδικός του φίλος! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Την επόμενη μέρα μου έδωσε την φανέλα και χάρηκα πολύ. Έβαλα αυτή τη φανέλα στον τοίχο του σπιτιού μου. ” Ανέφερε ο Kabak.

Για το γεγονός πως τώρα θα είναι συμπαίκτης με τον Virgil:

“ Όταν δουλεύεις σκληρά, όλα είναι εφικτά. Πέρασαν δύο ή τρία χρόνια από τότε και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες. ”

Αν ανυπομονεί να δουλέψει με τον Klopp:

“ Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Έχω ακούσει πολλά για εκείνον από τον πρώην προπονητή μου, David Wagner. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να μάθω πράγματα από εκείνον. ”

Τι του είχε πει ο David Wagner για τον Jürgen Klopp:

“ Μου έχει πει πολλά πράγματα για εκείνον, γιατί νομίζω πως είναι καλοί φίλοι. Μου είπε πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και ίσως μια μέρα δουλέψω μαζί του. Μου έδειξε τον δρόμο και τώρα είμαι εδώ. ”

Ποιος είναι ο στόχος του στη Liverpool:

“ Ο στόχος μου είναι να γίνω κορυφαίος παίκτης. Πρέπει να βελτιωθώ πολύ. Έχω ταλέντο, αλλά πρέπει να βελτιωθώ, να πάρω λεπτά και παιχνίδια εδώ. Θέλω να γίνω κορυφαίος παίκτης, όπως οι υπόλοιποι. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει πολλούς κορυφαίους παίκτες και πολλά κορυφαία ταλέντα, οπότε θέλω να βελτιωθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα, ώστε να δυναμώσω και να βελτιώσω την ομάδα. ”

Στην Liverpool ο Ozan Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com