Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/2/2002 Εμφατική νίκη επί Leeds Utd στο Elland Road (vid)

Σαν σήμερα: 3/2/2002 Εμφατική νίκη επί Leeds Utd στο Elland Road (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Leeds Utd στο Elland Road για το πρωτάθλημα, συνδυάζοντας εντυπωσιακή απόδοση με πολλά γκολ.

Οι Κόκκινοι μπήκαν με ιδιαίτερη όρεξη στο παιχνίδι κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17′, όταν ο Rio Ferdinand σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του, την έστειλε στα δίχτυα του Nigel Martyn.

Οι προσπάθειες των Reds για γκολ απέδωσαν εκ νέου στο 60′, με τον Emile Heskey να αξιοποιεί την ασίστ του Steven Gerrard, με τον σκόρερ να «τελειώνει» το παιχνίδι δύο λεπτά αργότερα με σουτ μέσα από την περιοχή των «Παγωνιών».

Τον θρίαμβο των Κόκκινων ολοκλήρωσε ο Michael Owen στο 89′, μετά από διπλή προσπάθειά του από κεφαλιά, με την πρώτη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι εκείνο με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκαν οι πρώην Reds Robbie Fowler και Dominic Matteo, όπως επίσης οι μετέπειτα Κόκκινοι Harry Kewell και Robbie Keane, με τον Ιρλανδό να αντικαθιστά τον Αυστραλό στο 75′ της συνάντησης.

Το παιχνίδι στο Elland Road εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 40.216 και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Ακολουθούν τα γκολ των Κόκκινων από την συνάντηση εκείνη:

Σαν σήμερα: 3/2/2002 Εμφατική νίκη επί Leeds Utd στο Elland Road
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com