Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με Uefa και Leipzig η Liverpool για τον πρώτο αγώνα

Σε συζητήσεις με Uefa και Leipzig η Liverpool για τον πρώτο αγώνα

Πρόβλημα έχει προκύψει εδώ και μερικές με την διεξαγωγή του πρώτου σκέλους της αναμέτρησης της Liverpool με την RB Leipzig για την φάση των 16 του Uefa Champions League, λόγω της απόφασης της Γερμανικής Κυβέρνησης να αποκλείσει όλες τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασιλείο μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, λόγω της βρετανικής μετάλλαξης του COVID-19.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ RB Leipzig και Liverpool έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου και οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, τόσο με την RB Leipzig, όσο και με την UEFA, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να πραγματοποιηθεί κανονικά στη Γερμανία ο αγώνας, αν και η Γερμανική Κυβέρνηση επιμένει πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση.

Η Leipzig είναι έτοιμη να καταθέσει σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδιακή αστυνομία, ώστε να επιτραπεί στους πρωταθλητές Αγγλίας να ταξιδέψουν κανονικά στη Γερμανία, χωρίς να χρειαστεί να μείνουν σε καραντίνα, όμως το πιθανότερο είναι να μην γίνει δεκτό.

Η οριστική λύση στο πρόβλημα θα πρέπει να βρεθεί μέχρι τις 8 του μηνός και οι πιθανές λύσεις, αν οι Reds δεν λάβουν σχετική άδεια, είναι τρεις:

  1. Να πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος σε ουδέτερη έδρα
  2. Να πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος στο Anfield και το δεύτερο στην Red Bull Arena
  3. Να κριθεί η πρόκριση σε έναν μονό αγώνα
Η RB Leipzig προκρίθηκε ως δεύτερη στους 16.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com