Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Υποστηρίζω Liverpool από μικρός!»

Kabak: «Υποστηρίζω Liverpool από μικρός!»

Ο Ozan Kabak στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Liverpool ανέφερε πως υποστηρίζει τους Reds από την παιδική ηλικία του και η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας, αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνον.

Ο στόπερ ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

“ Νιώθω πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Η Liverpool είναι μια τόσο καλή ομάδα. Θέλω να φανώ και θέλω να παίξω. Ανυπομονώ να πάρω λεπτά συμμετοχής και νίκες με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. ”

Πως ήταν οι τελευταίες του μέρες:

“ Ήμουν πολύ απασχολημένος, γιατί ήταν οι τελευταίες της μεταγραφικής περιόδου. Είχαμε περιορισμένο χρόνο και η Schalke με την Liverpool έκαναν απλά μια συζήτηση και συμφώνησαν. Επιτέλους είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. ”

Γιατί ήθελε τόσο πολύ να έρθει στη Liverpool:

“ Η Liverpool είναι η παιδική μου ομάδα. Πάντα ήθελα να έρθω εδώ και να παίξω σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο, μπροστά από αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα. ”

“ Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγαλύτερος, γιατί η Liverpool είναι η ομάδα που υποστηρίζω από παιδί.”

Ποιες αναμνήσεις έχει από την Liverpool:

“ Παρακολουθούσα πολλές φορές τους πρώην παίκτες της Liverpool, όπως οι Gerrard και Sami Hyypia. Γνωρίζω ότι έχουν περάσει πολλοί θρυλικοί παίκτες. Παρακολούθησα επίσης τον τελικό του Champions League το 2005. Είχα μείνει πολλές φορές ενθουσιασμένος, βλέποντας αυτούς αγώνες. Αποτελούν μέρος των αναμνήσεων μου. ” Είπε ο Kabak.

Αν έχει παρακολουθήσει πρόσφατα την Liverpool:

“ Ναι, φυσικά. Πάντα βλέπω την Premier League και φυσικά την Liverpool. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυριαρχήσει στην Premier League και στο Champions League, θα έλεγα. Είναι μια καταπληκτική ομάδα και μπορώ να πω, πως είναι η καλύτερη στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Anfield:

“ Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Anfield για πρώτη φορά και να βιώσω αυτήν την τόσο καλή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, λόγω του COVID, δεν θα έχω την δυνατότητα να παίξω μπροστά στους οπαδούς, αλλά μετά τον COVID, θέλω να ακούσω το You’ll Never Walk Alone. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω στο Anfield. ”

Πως ένιωθε την χθεσινή μέρα:

“ Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ήμουν ξύπνιος όλη τη μέρα, γιατί σκεφτόμουν τη σημερινή μέρα που θα ερχόμουν στη Liverpool. Σήμερα όμως θα κοιμηθώ πολύ καλά, γιατί δεν κοιμήθηκα χθες. ”

Αν έχει δεχθεί μηνύματα και τηλεφωνήματα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

“ Φίλοι, οικογένεια και οπαδοί με έχουν καλέσει και μου έχουν στείλει μήνυμα. Μου έχουν στείλει συγχαρητήρια μηνύματα και το κινητό μου αργεί πολύ! ”

Ο Ozan Kabak υπέγραψε στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com