Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/2/2011 Ντεμπούτο με γκολ για Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα: 2/2/2011 Ντεμπούτο με γκολ για Luis Suarez (vid)

Την παρθενική του εμφάνιση με την famous Red shirt συνοδευόμενη με γκολ, θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Luis Suarez σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Stoke City στο Anfield.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Κόκκινοι θα ανοίξουν το σκορ με με ένα «ξερό» σου του Raul Meireles στο 47′, σε φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων.

Στο 79′ ο Dirk Kuyt θα δώσει την ασίστ στον Luis Suarez, ο οποίος θα διασχίσει σχεδόν το μισό γήπεδο πιεζόμενος από τους αμυντικούς των Potters, για να σημειώσει το 2-0 αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Asmir Begovic. Το γκολ αυτό για τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό, ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα, δίνοντας εορταστικό χρώμα στην πρεμιέρα του με την famous Red shirt.

Αξίζει να αναφερθεί πως με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκαν οι πρώην Κόκκινοι Salif Diao και  Jermaine Pennant. Θεατές στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης 40.254 και διαιτητής ήταν ο Anthony Taylor.

Στο 8′:33″του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 2/2/2011 Ντεμπούτο με γκολ για Luis Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com