Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Kabak, Davies, Matip και van Dijk

Ο Klopp για Brighton, Kabak, Davies, Matip και van Dijk

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Brighton αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, στις μεταγραφές των Davies και Kabak, καθώς και στον τραυματισμό του Matip. 

Αναφέρθηκε αρχικά στον Ben Davies:

“ Πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφή, ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον Ben καθώς όλα έγιναν γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες σκεφτήκαμε την κατάστασή μας για το τι πρέπει να κάνουμε. Κοιτάξαμε παντού στην Ευρώπη. Είδα τον Ben και με ενδιέφερε. ”

“ Ο Ben ξέρει πώς είναι να παίζεις πολλά παιχνίδια και να παίζεις περισσότερο από ό, τι προπονείσαι. Ξέρει πώς να αμύνεται. Ήμουν και εγώ στην δεύτερη κατηγορία και ονειρευόμουν να παίξω στην πρώτη. Άρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο πλευρές. Ένας παίκτης με εμπειρία και περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις ευκαιρίες και ο Ben βλέπει με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα. ”

Για τον Kabak:

“ Δεν είναι εδώ γιατί ο Wagner ήταν ο προπονητής του. Όποτε μιλήσαμε για τον Ozan ήταν πάντα θετικός. Τις τελευταίες μέρες, δεν μιλήσαμε. Όλοι γνωρίζουν τα πάντα για τον Ozan. Είναι 20 και διανύει την τέταρτη σεζόν του ως επαγγελματίας. Η Schalke έχει πολλά προβλήματα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Ozan. ”

“ Ο Ozan εξακολουθεί να είναι ταλέντο και έχει αποδείξει πολλά. Είναι εδώ τώρα σε μια σταθερή ομάδα. Μπορεί να μας βοηθήσει και μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Η κατάστασή μας είναι πραγματικά περίεργη. Είμαστε χωρίς τα 4 στόπερ μας. Χρειαζόμαστε παίκτες. ”

“ Το πρόβλημά μας για μήνες ήταν ότι δεν θα ξέραμε τι να κάνουμε, αν προκύψει και άλλος τραυματισμός. Βρήκαμε μερικές καλές λύσεις και έχουμε περισσότερες επιλογές. Δεν είναι τέλειο. Δεν είμαι το αγαπημένο μου μεταγραφικό παράθυρο. Τους αποκτήσαμε σήμερα, θα μπορούσαν να παίξουν αύριο. Λειτουργούμε υπό πίεση. Θέλαμε επιλογές. ”

Για τον τραυματισμό του Matip:

“ Δεν έχω τα σωστά λόγια για αυτό. Τα πράγματα που συνέβησαν με τα παιδιά είναι απίστευτα και το τελευταίο ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Χάνουμε έναν παίκτη και ένα άνθρωπο για λίγο. Χρειάζεται επέμβαση και δεν θα είμαι σε στενή επαφή μαζί του για ένα διάστημα. Είναι πραγματικά σκληρό και άτυχες γεγονός. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο ημίχρονο, νομίζαμε ότι ήταν μικρό χτύπημα. Προσπαθήσαμε να δέσουμε τον αστράγαλο και όπως το κάναμε πόνεσε περισσότερο. Θα επιστρέψει για την προετοιμασία, αυτό είναι υπέροχο. Όλοι οι τραυματισμοί μπορούν να σταματήσουν και αυτό θα τον κάνει ισχυρότερο για το μέλλον. ”

Για τις επιλογές που έχει τώρα η ομάδα για το κέντρο της άμυνας και αν θα ξεκινήσουν αύριο οι Davies και Kabak:

“ Έχουμε χρησιμοποιήσει 12/13 διαφορετικά δίδυμα στόπερ, που καθιστά δύσκολα τα πράγματα για τους Neco και Κώστα, είναι όμως νέοι. ”

“ Ψάχνουμε για σταθερότητα, αλλά πρέπει να είμαστε έξυπνοι, γρήγοροι και προσπαθούμε ό, τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Θα τους χρησιμοποιήσουμε την ώρα που πρέπει να κάνουμε το κάνουμε. ”

“ Δεν θα ήταν η καλύτερη ιδέα να ξεκινήσουν αύριο οι Kabak και Davies. ”

Για την Brighton:

“ Σέβομαι αυτό που κάνει ο Graham εκεί. Έχουν μια ξεκάθαρη ιδέα, καλούς παίκτες στις σωστές θέσεις. Κρατούν το πλάνο τους και το σέβομαι πολύ. Πέτυχαν μια άξια νίκη εναντίον των Spurs και είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να τη βλέπω συχνά. ”

“ Φαίνεται να διανύουμε μια καλή στιγμή, αλλά και η Brighton το κάνει και πρέπει να νικήσουμε την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Για τον δανεισμό του Minamino:

“ Το σκεφτήκαμε γιατί ο Takumi είναι απίστευτος, αλλά δεν του έχουμε δώσει αρκετές ευκαιρίες. ”

“ Δεν υπήρχαν πολλές ομάδες όπου είναι λογικό να δώσεις τον Taki δανεικό, αλλά η Southampton είναι μια από αυτές. Το μόνο που του λείπει είναι μερικά συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό ήταν δύσκολο εδώ. Ο Takumi είναι ένα μακροπρόθεσμο project για τον σύλλογο και βγάζει νόημα να έχει την ευκαιρία να παίξει παιχνίδια. ”

“ Απλώς πρέπει να απολαύσει ξανά το ποδόσφαιρο εκεί. Εξαιρετικός επαγγελματίας και κορυφαίο ταλέντο, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα στην επίθεση. Η δουλειά μου είναι να παίρνω αποφάσεις με βάση αυτό που νομίζω. ”

“ Μερικές φορές απλά δεν βγήκε στον Taki. Και οι δύο πιστεύουμε ότι μπορεί να δουλέψει για αν κάνει 17 συμμετοχές για τη Southampton. Τίποτα δεν πρέπει να βελτιώσει, απλά πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο και θα είναι καλά. ”

Αν θα δηλωθεί στη λίστα του Champions League ο van Dijk:

“ Νομίζω ότι έχουμε χώρο για τον Virgil στη λίστα του CL. Εάν έχουμε χώρο, τότε ο Virgil θα είναι στη λίστα. ”

“ Κανένας γιατρός δεν μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ξανά ο Virgil αυτή τη σεζόν. Δεν θέλω να πω ότι είναι αδύνατο, αλλά δεν είναι πιθανό. Έχουν περάσει μόνο 3.5 μήνες από την στιγμή που τραυματίστηκε και η αποθεραπεία του βρίσκεται σε εξέλιξη. ”

“ Αν δεν υπάρχει χώρος, τότε θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Εάν είναι στη λίστα, είναι μόνο επειδή ελπίζουμε για ένα θαύμα, αυτό είναι όλο. ”

Για τον Thiago:

“ Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου τέλεια, ήταν τραυματίας, άρρωστος αλλά όλα αυτά δεν είναι πολύ σημαντικά πλέον. Εμείς και εκείνος έπρεπε να μάθουμε πώς να παίζουμε χωρίς να τα αλλάξουμε όλα. ”

“ Έπαιζε εξάρι στην Bayern, αλλά αποφασίσαμε να προσαρμόσουμε λίγο τη θέση του δούλεψε καλά. Έχουμε σταθερότητα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές του. ” Τόνισε ο Klopp.

Κατά πόσο έχουν εμπειρία οι Davies και Kabak:

“ Και οι δύο [Davies και Kabak] έχουν εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Ο Ozan είναι νέος αλλά αυτό τον κάνει ξεχωριστό καθώς έχει εμπειρία. ”

“ Ο Ben είναι λίγο μεγαλύτερος και είχε διαφορετικό δρόμο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν χρειαζόμαστε μια ταινία του Hollywood για να δούμε την ιστορία . Χθες ήταν στην Preston, σήμερα στη Liverpool. ”

Στην Ευρωπαϊκή λίστα εκτός απροόπτου ο van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com