Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Davies: «Έμεινα έκπληκτος με το ενδιαφέρον της Liverpool!»

Ben Davies: «Έμεινα έκπληκτος με το ενδιαφέρον της Liverpool!»

Ο Βen Davies είναι και επίσημα παίκτης της Liverpool, καθώς έβαλε χθες το βράδυ την υπογραφή του στο μακράς διαρκείας συμβόλαιο πού του προσφέρθηκε.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας και πρώην πλέον της Preston παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο LFCTV, μοιραζόμενος τις σκέψεις και τα συναισθήματά του τόσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όσο και για τη στιγμή πού πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον των Κόκκινων.

Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν οι εξής:

«Φυσικά είμαι ενθουσιασμένος πού είμαι εδώ.»

«Είναι μία τεράστια ευκαιρία. Προφανώς υπήρξε μία έκπληξη όταν το πρωτόμαθα, όμως όταν το συνειδητοποίησα, κατάλαβα ότι έχω μπροστά μου μία απίστευτη ευκαιρία. Θα ήμουν ανόητος να μην την αξιοποιήσω και να μη μάθω από τους παίκτες (από δω και πέρα)

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στο Anfield, ούτε έχω βρεθεί γύρω του. Κοίταξα το στάδιο στα γρήγορα και ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με χαλί, και αυτό είναι που περιμένεις προφανώς.»

«Δεν έχω προχωρήσει έξω από το τούνελ ακόμα, και ανυπομονώ γι’ αυτό. Το να βρίσκομαι σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι θαυμάσιο.»

Για τους προσωπικούς του στόχους πρόσθεσε:

«Θέλω να μπω στην ομάδα και να παίξω σε παιχνίδια, να βάλω το πόδι μου στην πόρτα και να κάνω τον εαυτό μου παίκτη της Premier League, αντί για παίκτη της Championship.»

«Ξέρω ότι έχουμε ορισμένους κορυφαίους παίκτες εδώ, και παίκτες από τους οποίους οπωσδήποτε μπορώ να μάθω. Από τη στιγμή πού πατάς το πόδι σου στην πόρτα, είσαι εδώ. Μακάρι να πάρω την ευκαιρία μου και να την αξιοποιήσω.»

«Ανυπομονώ να μπω στην ομάδα και να παίξω μπροστά σε όλους, και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί οπαδοί δε με ξέρουν, ή δε με έχουν δει να παίζω.»

«Είναι οπωσδήποτε μία συναρπαστική περίοδος, και είμαι σίγουρος ότι θα με απολαύσουν όταν θα παίζω καλά.»

Ο Βen Davies πήρε το νούμερο 28.

Ο νέος κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Ben Davies.
Ο νέος κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com