Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Davies μπορεί να δώσει μία λύση στα προβλήματά μας»

Klopp: «Ο Davies μπορεί να δώσει μία λύση στα προβλήματά μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του Ben Davies έκανε ο Jurgen Klopp, τονίζοντας τις αιτίες πού έκαναν τη Liverpool να αποκτήσει τον παίκτη.

Ο Γερμανός στάθηκε ουσιαστικά στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία είχε περιέλθει η άμυνα της ομάδας με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, υπογραμμίζοντας τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του νέου μας παίκτη.

Ο Klopp αναφέρθηκε στα εξής:

  • Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη πού προσέλκυσαν τη Liverpool:

«Αυτό πού μού αρέσει στον Ben (στο γεγονός ότι η Liverpool τον απέκτησε) είναι ότι αυτό το γεγονός δείχνει ότι κάθε κατάσταση δημιουργεί ευκαιρίες. Νομίζω είναι σαφές ότι σε μία κανονική μεταγραφική περίοδο, χωρίς προβλήματα, δε θα απευθυνόμασταν στην Preston για έναν παίκτη. Δεν είναι πιθανό. Όμως από τη στιγμή πού τον είδαμε, και δεδομένου του ότι η κατάστασή μας -με τους τραυματισμούς- γινόταν όλο και πιο ξεκάθαρη, όταν τον είδαμε ενθουσιαστήκαμε, και σκεφτήκαμε ‘wow’. Είναι ένα αγόρι πού έπαιζε σε όλη του τη ζωή στην Preston. Είδαμε τις προοπτικές του. Είδαμε την ποιότητα, είδαμε τις προοπτικές, και είναι 25 ετών, οπότε τον περιμένουν πολλά ακόμα. Μου αρέσουν πολλά στο παιχνίδι του. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έδειχνε πραγματικός ηγέτης στην Preston, καλός στις μονομαχίες, μοιάζει έξυπνος ποδοσφαιρικά, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις γιατί έχει παίξει σε τριάδα κεντρικών αμυντικών αλλά και σε αμυντική τετράδα και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό τον κάνει πολύ ενδιαφέροντα, οπότε ανυπομονώ πολύ να δουλέψω μαζί του. Ξέρω ότι είναι μία ευκαιρία για αυτόν, και έτσι ακριβώς το βλέπω και για μας.»

  • Για το αν το γεγονός ότι συνήθως παίζει στη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού αποτέλεσε ένα έξτρα δέλεαρ:

«Όχι. Δεν έχεις τόσο συχνά κεντρικούς αμυντικούς της αριστερής πλευράς, γιατί όλοι οι δεξιοπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί μπορούν επίσης να παίξουν στα αριστερά -οι περισσότεροι μάλλον το προτιμούν. Τους αριστεροπόδαρους δεν τους έχω δει ποτέ να παίζουν στα δεξιά. Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος. Όμως το ότι έχει πολύ καλό αριστερό πόδι ήταν ένας λόγος.»

Για το αν πιστεύει ότι ο Davies χρειάζεται μία ιδιαίτερη μεταχείριση, από την άποψη ότι κατά μία έννοια η μεταγραφή του από την Preston στη Liverpool μοιάζει λίγο με παραμύθι και ο παίκτης θα πρέπει να νιώσει μέλος της ομάδας:

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όμως το γεγονός ότι είπε ‘ναι’ δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε. Θα μπορούσαμε να τον είχαμε ζητήσει και αυτός να έλεγε ‘προτιμώ να μείνω στην Preston ή να πάω κάπου αλλού και να παίζω 40 παιχνίδια κάθε σεζόν’. Οπότε αυτό είναι μία πρόκληση, αλλά είναι και μία ευκαιρία – μία μεγάλη, μεγάλη ευκαιρία. Το βλέπω ακριβώς έτσι. Έχουμε κεντρικούς αμυντικούς, και αυτό πού πρέπει να εισάγουμε μέσα στην ομάδα είναι διαφορετικές ικανότητες, και ότι είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις πού έχουμε μπροστά μας. Μπορεί να είναι μία υπέροχη ιστορία, και είναι θέμα του Ben και δικό μου να διασφαλίσουμε ότι αυτή η ιστορία θα είναι σπουδαία. Και πιστεύουμε 100% στην ανάπτυξη. Είμαι σίγουρος ότι θέλει ακόμα να μάθει, εμείς είμαστε ακόμα έτοιμοι να διδάξουμε, να προπονήσουμε. Ανυπομονώ πολύ να τον συναντήσω.»

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Jurgen Klopp για τον Ben Davies.
Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Jurgen Klopp για τον Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com