Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα λόγια του Tuchel για τη Liverpool μετά τις ήττες του στο Αnfield

Τα λόγια του Tuchel για τη Liverpool μετά τις ήττες του στο Αnfield

O Thomas Tuchel την τελευταία φορά πού βρέθηκε ως αντίπαλος στο Anfield, σε έναν αγώνα όπου η PSG έχασε με 3-2.

Η πρόσληψη του Thomas Tuchel στην Chelsea σχεδόν αμέσως μετά την απόλυση του Frank Lampard έχει σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των λατρών της PL.

Σίγουρα τα πρόσφατα αποτελέσματα των μπλε, και πιθανότατα η διαθεσιμότητα του Tuchel μετά την απόλυσή του από την PSG, ώθησαν τον Abramovic και τα διοικητικά στελέχη των Λονδρέζων στο να επισπεύσουν την αποδέσμευση του Lampard.

Ο συμπατριώτης του Jurgen Klopp, εκτός από τις συγκρούσεις τους στη Γερμανία, τον έχει αντιμετωπίσει εις τριπλούν ως προπονητή της Liverpool.

Πρώτα φυσικά στο ιστορικό 4-3 τον Απρίλιο του 2016, και έπειτα στα δύο παιχνίδια των ομίλων του Champions League τη σεζόν 2018-19.

Και στις δύο επισκέψεις του στο Anfield ηττήθηκε, με τη δεύτερη να συνοδεύεται από το 3-2 της Liverpool επί της PSG με το γκολ του Bobby Firmino στις καθυστερήσεις.

Ας δούμε τι είχε να πει για την ομάδα μας και τον Klopp μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα.

  • Μετά το Liverpool 4-3 Dortmund το 2016:

«Χτυπηθήκαμε πολύ βαριά από μία μπουνιά του αντιπάλου στο τέλος του αγώνα. Συμβαίνουν σκ…α μερικές φορές.»

«Νιώθουμε πολύ άδειοι, πολύ λυπημένοι.»

«Ήμασταν στα πρόθυρα της επίτευξης ενός σπουδαίου στόχου: να ξεπεράσουμε τη Liverpool στο Αnfield σε ένα knock-out παιχνίδι.»

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι δε διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι, και να πούμε ότι μετά το 1-3 δεν ανταπεξήλθαμε στο ρίσκο με το οποίο αγωνίστηκε η Liverpool.»

«Η εμπιστοσύνη στον τρόπο  λειτουργίας μας δεν ήταν πια τόσο υψηλή, ειδικά όταν ήμασταν υπό πίεση και υπό στρες. Και έτσι συνέβη το χειρότερο σενάριο.»

«Αφότου βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Liverpool έπρεπε να πάρει πολλά ρίσκα. Ήμασταν στα πρόθυρα του να πάρουμε προβάδισμα τριών γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις.»

«Αν είχαμε κάνει το 3-0 μάλλον θα είχαν τελειώσει όλα, όμως η Liverpool ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι.»

«Από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά, ο αντίπαλός μας οδηγούταν πλήρως από το συναίσθημα.»

Μετά την ήττα της PSG το 2018:

«Αυτό είναι το Anfield, να τι κάνει.»

«Ίσως το σκορ δε λέει την ιστορία του παιχνιδιού. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία με τον Julian Draxler, και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς πριν το γκολ της Liverpool.»

«Για μένα το αποτέλεσμα στο ημίχρονο (2-1) δεν ήταν λογικό ή σωστό. Δεχτήκαμε δύο γκολ, αλλά δε χάσαμε σε κανένα σημείο την αυτοπεποίθησή μας.»

«Παίξαμε με γενναιότητα και πνευματική δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως δίναμε τη μπάλα υπερβολικά εύκολα, όμως αυτό είναι το Anfield. Ο Jurgen Klopp δουλεύει 3 χρόνια με αυτή την ομάδα. Η Liverpool σε πρεσάρει και σου το κάνει δύσκολο.»

O Thomas Tuchel είναι ο νέος προπονητής της Chelsea.
O Thomas Tuchel είναι ο νέος προπονητής της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com