Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Tottenham»

Trent: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Tottenham»

Ο Trent Alexander-Arnold έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει του σπουδαίου αυριανού αγώνα με την Tottenham στο Λονδίνο, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει να φύγει με το διπλό από την έδρα των Spurs και να πετύχει την πρώτη της νίκη από τις 19 Δεκεμβρίου.

Ο Άγγλος back ρωτήθηκε για τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας:

“ Οι μόνοι που μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη είμαστε εμείς. Στο τέλος της ημέρας, εμείς πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό στα τελευταία παιχνίδια, οπότε το φταίξιμο μπορεί να πάει μόνο σε εμάς. ”

“ Θεωρώ πως στα τελευταία παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και νομίζω πως θα έπρεπε να είχαμε πάρει περισσότερους πόντους. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες. Προσπαθούμε να μην το κοιτάζουμε πολύ αυτό, αλλά να επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας. Όμως, γνωρίζουμε πως υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. ” Είπε ο Trent.

Αν η νίκη του πρώτου γύρου μπορεί να αποτελέσει μια πηγή έμπνευσης για τους Reds:

“ Φυσικά. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα μας φετινά παιχνίδια. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και νομίζω πως πάντα είναι καλά τα μεταξύ μας παιχνίδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα και θα δούμε τι θα συμβεί. ”

“ Θα έχουμε ένα πλάνο και σκοπεύουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν παίξουμε όπως θέλουμε, είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. ”

Πως θα προσεγγίσει η ομάδα τον αγώνα:

“ Πέρυσι στην έδρα τους είχαμε σκοράρει ένα γκολ και είχαμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας, νικώντας με 1-0. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά. ”

“ Δεν μας ενδιαφέρει αν το σκορ θα είναι 1-0 ή 4-3, απλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. ”

“ Αν η εμφάνιση μας και η νοοτροπία μας είναι αρκετά καλή, τότε νομίζω πως θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε. ”

Οι Reds θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com