Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η United δε θα έχει ποτέ καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει στο Anfield»

«Η United δε θα έχει ποτέ καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει στο Anfield»

O Paul Scholes θεωρεί μοναδική την ευκαιρία πού παρουσιάζεται στη Manchester United να φύγει με διπλό αύριο από το Anfield μετά από 5 χρόνια.

Ο θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του Ole Gunnar Solskaer έχει μία σειρά από παράγοντες με το μέρος της, οι οποίοι της επιτρέπουν να έχει βάσιμες πιθανότητες να πάρει τη νίκη πού θα της δώσει πλεονέκτημα 6 πόντων έναντι των Reds.

Τα λόγια του Scholes στο ΕSPN ήταν:

«Νιώθω λίγο παράξενα πού το λέω, όμως πραγματικά θεωρώ ότι η United μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, γιατί είναι μία τόσο περίεργη σεζόν. Τώρα όμως, όλα έχουν να κάνουν με το να κερδίζεις τα μεγάλα παιχνίδια.»

«Δεν το έχουν κάνει αυτό ακόμα. Ο κόσμος μπορεί να πει ότι πέρυσι εξασφάλισαν την πρόκριση στο Champions League κερδίζοντας στην έδρα της Leicester την τελευταία αγωνιστική, όμως αυτό δεν ήταν μεγάλο παιχνίδι, σαν να πηγαίνεις στη City, στη Liverpool ή στην Chelsea και να κερδίζεις όταν έχει σημασία.»

«Η United δε θα έχει ποτέ καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει στο Anfield.»

«Είναι ένα πλεονέκτημα μείζονος σημασίας για αυτούς το ότι δε θα υπάρχουν οπαδοί μέσα στο γήπεδο, και κατά τη γνώμη μου, ακόμα πιο σημαντικά είναι τα προβλήματα της Liverpool στην άμυνα.»

«Όποτε έπαιζα στο Αnfield, το κοινό ήταν η μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι. Ήταν πάντα τόσο δύσκολο να πηγαίνεις εκεί λόγω αυτού του παράγοντα, ο οποίος όμως δε θα παίξει ρόλο την Κυριακή.»

O Victor Lindelof μαρκάρει τον Sadio Mane στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στο Anfield.
O Victor Lindelof μαρκάρει τον Sadio Mane στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com