Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Mane: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Η Liverpool αύριο το απόγευμα υποδέχεται στο Anfield την Manchester United και ο Sadio Mane παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως οι Reds θα κάνουν τα πάντα για την νίκη.

Αρχικά ρωτήθηκε για την ενόχληση που είχε στην πλάτη στον αγώνα του Villa Park:

“ Ήταν ένα χτύπημα και όταν το δέχθηκα μου πήρε μερικά λεπτά, για να το ξεπεράσω. Για την ακρίβεια το πρόβλημα ήταν στον γοφό μου. Μετά το παιχνίδι, έβαλα πάγο και ήμουν μια χαρά. Είμαι πολύ καλά και ανυπομονώ. ”

Αν είναι αποφασισμένη η ομάδα να πάρει τη νίκη αύριο:

“ Ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες για εμάς, κάτι που ήταν περίπλοκο για όλους στα αποδυτήρια. Αλλά όπως είπαμε πάντα, είναι μέρος του ποδοσφαίρου – πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, κάτι που για μας είναι φυσιολογικό. ”

“ Παλεύουμε κάθε μέρα στο προπονητικό κέντρο για να είμαστε συνεπείς κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Τώρα νομίζω ότι ανυπομονούμε για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι δύσκολο. Αλλά ανυπομονούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. ”

Πως προσπαθεί η ομάδα να λύσει τα προβλήματα της:

“ Όλα ξεκινούν από το προπονητικό. Εκεί πρέπει να δείξουμε όλα τα πράγματα όπως την επιθυμία, τη στάση και όλα αυτά τα πράγματα, τότε. Η δύσκολη στιγμή έχει συμβεί, δεν ήταν η πρώτη φορά για εμάς, αλλά είμαστε πιο ώριμοι και γνωρίζουμε τέτοια πράγματα [μπορεί να συμβούν]. Είναι πίσω μας και, όπως είπα, τώρα ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Manchester United. ”

Για τις μέρες που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο αγώνων:

“ Θα έλεγα ότι ήταν καλό για εμάς γιατί είμαστε μέσα στη μάχη στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη υπόθεση επειδή έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, οπότε έχοντας ένα υπόλοιπο νομίζω ότι θα είναι επωφελές – όχι μειονεκτικό – παρόλο που ξέρουμε μερικές φορές ότι θέλουμε να έχουμε ρυθμό. ”

“ Δεν είναι πρόβλημα, έχουμε ήδη ρυθμό – ακόμη και όταν παίξαμε στο πρωτάθλημα στην αρχή της σεζόν, νομίζω ότι ήμασταν ακόμα στο ρυθμό. Έχουμε φρέσκα πόδια και θα δούμε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μέρες, έχουμε  προσπαθήσει να είμαστε πάνω από 100%στο γήπεδο. ”

Πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί το αυριανό παιχνίδι:

“ Τα πάνε καλά και είναι μια καλή ομάδα – μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα άλλο τεστ για να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε. Όπως είπα τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα – και αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να νικήσουμε τους καλύτερους. “

“ Η Manchester United είναι μια από αυτούς. Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, νομίζω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι – είμαστε επίσης. Για αυτά τα είδη παιχνιδιών, ανυπομονούμε πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά. Νομίζω ότι θα είναι συναρπαστικό για όλους. ”

Πως κρίνει τις φετινές του εμφανίσεις:

“ Νομίζω ότι ως επιθετικός θέλεις πάντα να σκοράρεις περισσότερα γκολ. Αλλά τα γκολ δεν είναι μεγάλη υπόθεση [για μένα] γιατί οι νίκες είναι πιο σημαντικές. Αλλά για μένα, θα δουλέψω όλο και πιο σκληρά για να πετύχω περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν από πέρυσι για να βοηθήσω την ομάδα και να προσπαθήσω να κερδίσω το πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος μας. ”

Για τον πανηγυρισμό που αφιέρωσε στον φίλο της Liverpool, Lee:

“ Νομίζω ότι όλοι είδαν τη συνέντευξή μου με τον Lee και ήταν καταπληκτική. Εάν όλοι προσπαθούσαν να κάνουν αυτά τα μικρά πράγματα, τα οποία είναι μερικές φορές πολύ σημαντικά, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. ”

“ Εγώ του υποσχέθηκα να κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό, αφού σκοράρω ένα γκολ, οπότε έπρεπε να μου δείξει ποιον ήθελε. Μου είπε, οπότε του είπα ότι θα το έκανα – και θα προσπαθήσω να το κάνω μέχρι το τέλος του έτους. Φέτος, νομίζω ότι είναι ο πανηγυρισμός του Lee.  ”

Για τον Thiago Alcantara:

“ Πάντα έλεγα ότι ο Thiago είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του στον κόσμο, σίγουρα. ”

“ Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό, αλλά τώρα επιστρέφει. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις από έναν τραυματισμό και να είσαι στο 100% στο γήπεδο, αλλά μπορείτε να δείτε τον Thiago [και την ποιότητά του]. Από το πρώτο του παιχνίδι εντυπωσιάστηκα γιατί δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εντυπωσιακός στο γήπεδο! Έρχεται αργά, αργά και νομίζω ότι φτάνει στο καλύτερο του επίπεδο, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς και για τη Liverpool Football Club. Δεν μπορώ να περιμένω. ” Ολοκλήρωσε ο Sadio Mane. 

Να σκοράρει ξανά κόντρα στην Manchester United θέλει ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com