Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/1/2010 Ντεμπούτο για Maxi, πρώτο γκολ για Sotiris (vid)

Σαν σήμερα: 16/1/2010 Ντεμπούτο για Maxi, πρώτο γκολ για Sotiris (vid)

Την 1η του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποίησε σαν σήμερα ο Maxi Rodriguez και το 1ο του κόκκινο γκολ θα σημείωνε ο Sotiris Kyrgiakos, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Stoke City στο Britannia Stadium.

Οι Reds θα προηγηθούν στο 58′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Fabio Aurelio από δεξιά, η άμυνα των Potters βρέθηκε σε στιγμή σύγχυσης και με προβολή ο Sotiris Kyrgiakos έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Thomas Sørensen, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι πάντως δεν θα σταθούν τυχεροί στην συνέχεια του παιχνιδιού αφού στο 90′ θα δεχθούν την ισοφάριση με τον Robert Huth και στις καθυστερήσεις η προσπάθεια του Dirk Kuyt να δώσει τη νίκη στους Reds, θα σταματήσει στο δοκάρι των γηπεδούχων. Οι Κόκκινοι πάντως είχαν και τα παράπονά τους από τον «γνωστό» διαιτητή Lee Mason, που τους αρνήθηκε ένα πέναλτι σε ανατροπή του Lucas Leiva στην περιοχή των Potters, πριν οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν.

Στο 78′ της συνάντησης ο Maxi Rodriguez θα περάσει στο παιχνίδι, στην θέση του Philipp Degen, καταγράφοντας την 1η του εμφάνιση με την famous Red shirt.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αρχική ενδεκάδα της Liverpool για πρώτη φορά από τότε που υπάρχουν τα νούμερα στις φανέλες δεν είχε ούτε έναν παίκτη βασικό με νούμερο στην πλάτη από το 1 μέχρι το 11!

Το παιχνίδι στο Britannia Stadium εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν 27.247 θεατές.

Στο 11′:55″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 16/1/2011 Ντεμπούτο για Maxi, πρώτο γκολ για Sotiris (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com