Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας για να κερδίσουμε στο Anfield»

Solskjaer: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας για να κερδίσουμε στο Anfield»

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Liverpool στο Anfield μίλησε και ο προπονητής της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer στη δική του συνέντευξη τύπου.

Ο Νορβηγός είχε να πει τα εξής για την μεθαυριανή αναμέτρηση:

“ Όλες οι ομάδες προσεγγίζουν το κάθε παιχνίδι με το σκεπτικό, ότι μπορούν να το κερδίσουν. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να πάμε με το σκεπτικό πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό θα είναι καλό. ”

“ Αποτελεί μια πρόκληση και ένα τεστ πραγματικότητας για το που βρισκόμαστε, γιατί οι αγώνες εναντίον της Liverpool στο Anfield, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια, πολλά κλειστά παιχνίδια και έχουμε σκοράρει πολλά γκολ στις καθυστερήσεις. ”

“ Για να κερδίσουμε στο Anfield, θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας, στο καλύτερο μας επίπεδο. ”

“ Προτιμώ να είμαι πρώτος και να έχω τους περισσότερους βαθμούς από το να κυνηγάω, όμως εμείς είμαστε αυτοί που διεκδικούμε και αυτοί που κυνηγάμε τους πρωταθλητές. Είναι η ομάδα που θέλουν να κερδίσουν όλες οι ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Είναι εκπληκτικοί στην έδρα τους, οπότε χρειαζόμαστε αυτή την έξτρα ώθηση. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να παλέψουμε σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να κριθούν από μια μικρή λεπτομέρεια. ” Τόνισε ο Solskjaer.

“ Σίγουρα δεν έχουμε σκεφτεί πως είμαστε πρώτοι και πρέπει οι υπόλοιποι να μας κυνηγήσουν. ”

Πρώτη στη βαθμολογία η Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com