Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Matip, Keita, διαιτησία και COVID

Ο Klopp για United, Matip, Keita, διαιτησία και COVID

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει της μεγάλης Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Manchester United ολοκληρώθηκε και ο προπονητής των Reds αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην United, στους τραυματίες, στην διαιτησία και στον COVID-19.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον οι παίκτες πρέπει να προσέχουν στους πανηγυρισμούς:

“ Θα προσπαθήσουμε απλώς [να το μειώσουμε]. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση. Τα παιδιά μέχρι στιγμής έχουν κάνει μια απίστευτη δουλειά για να είναι πειθαρχημένα με όλα τα πράγματα γύρω από τον ιό. Θα κάνουν το καλύτερό τους εάν υπάρχει ελπίζω κάτι να πανηγυρίσουν. Είναι δύσκολο. ”

“ Όταν τρέχεις μόνος προς το τέρμα και έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις και αμέσως μετά πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις στη συνέχεια, είναι μια κανονική πρόκληση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Αυτοί οι παίκτες κάνουν τεστ COVID 3 φορές την εβδομάδα. ”

“ Οι παίκτες πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα. Θα το προσπαθήσουμε όμως, όπως κάνουμε πάντα. Αυτό είναι όλο. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Μια νίκη κόντρα στην United είναι πάντα αρκετή, δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Έχουν τους πόντους τους και τους αξίζουν. Ακόμα παραμένει αρκετός δρόμος, όχι πως θα μιλάμε για αυτό αν κερδίσουμε και είμαστε μπροστά. Η Man City είναι ένα παιχνίδι πίσω και μας φτάνει (αν κερδίσει). Απλώς προσπαθούμε να κερδίσουμε. ”

Αν θα προλάβει ο Joel Matip:

“ Ο Joel είναι κοντά. Έχει όμως νόημα να τον χρησιμοποιήσουμε μετά από 1 ή 2 προπονήσεις που δεν έχει κάνει ακόμα; Δεν ξέρω. ”

“ Ίσως καταφέρει να προπονηθεί σήμερα ή αύριο. ”

“ Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο που θα προπονηθεί. Έχουμε λύσεις. ”

“ Όσο αφορά τον Hendo, είναι σημαντικό να τον χρησιμοποιήσουμε στο κέντρο. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Naby Keita:

“ Ο Naby δεν θα προλάβει. Θα πρέπει να πατήσουμε φρένο με την περίπτωση του και να τον αφήσουμε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Έχουμε εναλλακτικές, οπότε θα του δώσουμε όλο τον χρόνο που χρειάζεται. ”

Για τον Marcus Rashford:

“ Το είπα ξανά, εξαιρετικός. Έχει λάβει κάποιες τιμές, απόλυτα σωστές. Είναι όμως λίγο ντροπή που πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Το έκανε επειδή έζησε την ίδια κατάσταση όταν ήταν παιδί. Είναι όμορφο να τον βλέπεις να μην ξεχνά ποτέ τις ρίζες του. Εξαιρετικός. ”

Για τον Bruno Fernandes:

“ Εξαιρετικός παίκτης. Παίξαμε εναντίον Sporting στις ΗΠΑ και σε εκείνο το παιχνίδι που μπορούσατε να τον δείτε, ουάου. Κάνει τη διαφορά και το αυτό δείχνει τώρα. Ένας σημαντικός παίκτης τώρα. Οι συμμετοχές στα γκολ είναι σημαντικές, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως, είναι ο παίκτης που συνδέει τις γραμμές και επίσης είναι ηγέτης. Μια καλή μεταγραφή για την United. ”

Αν αισθάνεται περήφανος για αήττητο εντός έδρας σερί της ομάδας του:

“ Καθόλου [περήφανος] καθώς δεν το σκέφτηκα ποτέ. Είναι ένα σερί οκ. Ποιος νοιάζεται αν δεν κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα; Μέχρι στιγμής, είναι καλό. Συνεχίζουμε και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Όλα εντάξει, δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτώ. ”

Ρωτήθηκε ξανά για τους πανηγυρισμούς:

“ Δύσκολο να απαντήσω γιατί όλοι χρησιμοποιείτε τις ίδιες λέξεις με διαφορετικές έννοιες. Αυτή τη στιγμή, όλοι ευχόμαστε να γνωρίζαμε περισσότερα για τον ιό. Λαμβάνουμε τις πληροφορίες βήμα προς βήμα. Αγωνιζόμαστε εδώ και 6 ή 7 μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πανηγυρίζαμε, τίποτα δεν συνέβη. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Κάνουμε τεστ 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Νιώθουμε ότι ανάμεσα στις δοκιμές υπάρχουν μέρες που μπορεί να μολυνθούμε. Μπορεί να συμβεί. Είναι όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη φούσκα για ιδιωτικούς λόγους. Στην περίπτωσή μας, δεν εξαπλώθηκε ποτέ. Κρατάμε αποστάσεις στα αποδυτήρια. ”

“ Οι άνθρωποι είναι αρκετά έξυπνοι για να γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των ατόμων που κάνουν τεστ τακτικά και εκείνων που δεν κάνουν. Έχουμε συναντήσεις ομάδας και πρέπει να φωνάζω καθώς τα δωμάτια είναι πολύ μεγάλα. ”

“ Ξέρω ότι είναι δύσκολο για τα παιδιά. Το κτίριό μας είναι κρύο όλη μέρα, καθώς οι πόρτες είναι ανοιχτές, δοκιμάζουμε τα πάντα. Κλείσαμε τα κυλικεία. Κατά την εβδομάδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ομαδικό γκρουπ. Τηρούμε τους κανόνες. ”

“ Τίποτα όμως δεν συνέβη, λόγω των πανηγυρισμών. ”

Για τον COVID-19 γενικότερα:

“ Πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι ο χειμώνας και τα Χριστούγεννα θα ήταν μια πρόκληση για την κοινωνία. Επομένως, το να εκπλαγείτε με αυτό δεν είναι σωστό. Οι άνθρωποι εργάζονται για να βρουν λύσεις, δεν τις έχω εγώ. Έχω εμπειρία για το τι λειτουργεί και τι όχι για εμάς. Για το ποδόσφαιρο τι λειτουργεί. Αυτό μπορώ να πω για αυτό. ”

Κλήθηκε να μιλήσει για την διαιτησία, τα πέναλτι και να απαντήσει στον Clattenburg:

“ Δεν είπα ποτέ κάτι, για να κερδίσω πέναλτι. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό και μένω έκπληκτος που κάποιος μιλάει για αυτά που έχω αναφέρει εγώ. ”

“ Για τον Clattenburg; Ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Εγώ όμως δεν είμαι ο Sir Alex για διάφορους λόγους. ”

“ Όταν άνθρωποι όπως ο Clattenburg μιλούν τώρα, λέει πολλά περισσότερα γι ‘αυτούς από ό, τι για μένα. Δεν έχω δεξιότητες για να παίζω παιχνίδια μυαλού, αυτό είναι το πρόβλημά μου. ”

“ Στα 2 τελευταία παιχνίδια, Ο Mane στο Southampton δέχθηκε ένα φάουλ, το οποίο για εμένα ήταν πέναλτι. Δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι η γνώμη μου. Υπήρχε ένα χέρι και ένα που ο Sadio δεν έπεσε. Έτσι, οι άνθρωποι που λένε ότι κάνει βουτιές δεν είναι σωστοί. ”

“ Ένα άλλο κόντρα στη Newcastle, ο τερματοφύλακας άρπαξε το πόδι του Sadio. Δεν έπεσε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί. Δεν είναι ο παίκτης που αποφασίζει, πρέπει να είναι ο διαιτητής. ”

Αιχμές του Klopp για την διαιτησία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com