Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/1/2012 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Shelvey & Downing (vid)

Σαν σήμερα: 6/1/2012 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Shelvey & Downing (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Oldham Athletic στον 3ο γύρο του F.A. Cup, με τους Jonjo Shelvey & Stewart Downing να σημειώνουν τα πρώτα τους Κόκκινα γκολ.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες και όλο το φίλαθλο κοινό, απέδωσε τιμές με παρατεταμένο χειροκρότημα στην μνήμη του πρώην άσσου των Reds Gary Ablett, που είχε φύγει από την ζωή λίγες μέρες πριν.

Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να αιφνιδιάσουν τους Κόκκινους στο 28′ με τον Robbie Simpson, αλλά η χαρά τους θα κρατήσει μόλις 2 λεπτά. Στο 30′ ο Craig Bellamy από ασίστ του Jonjo Shelvey θα ισοφαρίσει για τους Reds, με τον Captain Fantastic Steven Gerrard να «αποκαθιστά την τάξη» στο 45′ από το σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο Jonjo Shelvey θα πετύχει το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt από ασίστ του Craig Bellamy στο 68′, για να σημειώσει ο εορτάζων Andy Carroll στο 89′ το 4-1. Το τελικό 5-1 θα σημειώσει ένα λεπτό αργότερα ο Stewart Downing (90′), ανοίγοντας κι εκείνος λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, στην θητεία με την Κόκκινη φανέλα.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Παρασκευής παρακολούθησαν 44.556 θεατές και διαιτητής ήταν ο N. Swarbrick.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 6/1/2012 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Shelvey & Downing
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com