Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη»

Klopp: «Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη»

O Hasenhuttl γονατίζει μετά το τέλος του αγώνα, και από δίπλα ο Jurgen Klopp.

Απογοητευμένοι είναι όλοι στην Liverpool μετά τα τελευταία αποτελέσματα και ειδικότερα μετά την χθεσινοβραδινή ήττα με 1-0 από την Southampton στο St Mary’s, όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός κλήθηκε να σχολιάσει το τελικό αποτέλεσμα:

“ Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη, για να είμαι ειλικρινής. Ακριβώς επειδή ήταν τόσο περιττό (να γίνει η ήττα). Ένα κακό ξεκίνημα, έπεσε στα χέρια της Southampton και πήγε το παιχνίδι μακριά μας στα πρώτα λεπτά. Μετά από αυτό, δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι για να το γυρίσουμε. ”

“ Οι αποφάσεις που πήραμε δεν ήταν καλές. Είχαμε μόλις ένα σουτ στην εστία. Το λάθος ήταν δικό μας και η ευθύνη δική μου. Αυτό είναι όλο. ”

“ Δεν έχουμε πολλά διαφορετικά ποδοσφαιρικά προβλήματα. Μας ανησυχεί το ότι δεν σκοράρουμε, αλλά το γνωρίζουμε αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να δείξουμε μια αντίδραση, αυτό είναι 100% σίγουρο. ”

Για την εμφάνιση της Southampton:

“ Η Southampton το άξιζε, έδωσε όλα όσα είχε. Τα πήγαν πολύ καλά και αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο το δικό μας παιχνίδι, το οποίο δεν μου άρεσε πολύ. ”

“ Το πρόβλημα είναι πως δεν θαύμασα και πολύ το παιχνίδι που έκαναν, γιατί πίστευα πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Έπρεπε να τους δείξουμε, ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. ”

“ Όταν παίζεις όπως παίξαμε εμείς απόψε κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Southampton, τότε παίζεις με την φωτιά. Δεν θα σκοράρουμε γκολ στο τέλος, επειδή το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Αυτό το κάνουμε, γιατί βάζουμε υπό πίεση τον αντίπαλο, όμως η Southampton κατάφερε να τα βγάλει πέρα με αυτό απόψε και εμείς τους βοηθήσαμε, αφού δεν ήμασταν αρκετά καλοί. ” Είπε ο Klopp.

Τι έφταιξε για την ομάδα του:

“ Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα και αυτό μας κόστισε, τόσο απλό. Κάναμε την ζωή μας απίστευτα δύσκολη. ”

“ Ξέρω ότι [τα παιδιά] είναι υπέροχοι, φανταστικοί παίκτες, αλλά απόψε θα έπρεπε να τα είχαν πάει καλύτερα. Γι ‘αυτό θυμώνω. Το ξέρουν αυτό. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγαλύτερο θέμα, αλλά είναι ήδη μεγάλο. Είναι κυρίως δικό μου λάθος, αλλά και τα παιδιά έχουν μερίδιο ευθύνης. ”

Για τους αγώνες με Aston Villa και Manchester United:

“ Την τελευταία φορά που πήγαμε στην έδρα της Aston Villa χάσαμε, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. Από το παιχνίδι με την Manchester United απέχουμε πολύ και δεν μπορώ να το σκεφτώ από τώρα. ”

Για το λάθος του Trent πριν το γκολ του Ings:

“ Η Southampton ήξερε πως θα εκτελέσει το φάουλ. Είχαμε έναν παίκτη εκεί, ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα. Είμαστε όλοι άνθρωποι (και κάνουμε λάθη), αλλά στην συγκεκριμένη φάση, θα μπορούσαμε να είχαμε αμυνθεί. ”

Οι Reds δεν σκόραραν.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com