Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > To αρνητικό ρεκόρ του Alexander-Arnold στο Southampton

To αρνητικό ρεκόρ του Alexander-Arnold στο Southampton

O Trent στο μάλλον χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Liverpool, στην έδρα της Southampton.

Όσο αγαπητός και να είναι στους φίλους της Liverpool, η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold στο St Mary’s δεν ήταν η καλύτερή του.
Το δεξί full-back της ομάδας μας κατάφερε να επανέλθει σε πλήρη φυσική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Manchester City, όχι όμως και στα συνήθη επίπεδα αγωνιστικών του επιδόσεων.

Η απόδοσή του στο χθεσινό παιχνίδι στο Southampton ήταν πολύ κάτω από τις δυνατότητές του, γεγονός πού φάνηκε τόσο από την αμελητέα επιθετική του συνεισφορά, όσο και από την αμυντική του ανεπάρκεια σε ορισμένες φάσεις, με χαρακτηριστικότερη όλων φυσικά το γκολ του Danny Ings, γεγονός για το οποίο ο Klopp του καταλόγισε εμμέσως πλην σαφώς ευθύνη στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Σίγουρα η παρουσία του Trent ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο έγινε αλλαγή, όμως θα λέγαμε ότι ο Klopp ενδεχομένως να επηρεάστηκε και από το γεγονός ότι δεν έβρισκε λόγο να αντικαταστήσει κάποιον άλλο παίκτη, καθώς οι Thiago και Wijnaldum στον χώρο του κέντρου δεν ήταν αρνητικοί, ενώ στην επίθεση πιθανότατα θα γινόταν αλλαγή προς το τέλος, αν ο Γερμανός το αποφάσιζε.

Σε σχέση και πάλι με τον Trent, η χθεσινές του επιδόσεις απεικονίστηκαν και στατιστικά, καθώς έσπασε το φετινό ρεκόρ λανθασμένων πασών/μπαλιών στην Premier League, η γενικά περιπτώσεων όπου η μπάλα έφυγε από τα πόδια του και κατέληξε σε πόδια αντιπάλου στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς στα 77 λεπτά πού αγωνίστηκε έκανε 38 λανθασμένες μεταβιβάσεις, δηλαδή σχεδόν μία ανά δύο λεπτά.

O Trent Alexander-Arnold μπορούσε να είχε μαρκάρει καλύτερα τον Danny Ings στη φάση του γκολ.
O Trent Alexander-Arnold μπορούσε να είχε μαρκάρει καλύτερα τον Danny Ings στη φάση του γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com