Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Στα τελευταία παιχνίδια ξεκινάμε άσχημα»

Henderson: «Στα τελευταία παιχνίδια ξεκινάμε άσχημα»

Απογοητευμένος και ειλικρινής εμφανίστηκε μετά την ήττα της Liverpool από τη Southampton o Jordan Henderson, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports.

Όπως και ο Jurgen Klopp, έτσι και ο αρχηγός μίλησε με ευθύτητα για τα λάθη και την πρόσφατη κακή φόρμα πού έχει φέρει την ομάδα μας στα πρόθυρα της πτώσης από την πρώτη θέση.

Τα θέματα πού του τέθηκαν και οι απαντήσεις του κατά σειρά ήταν τα εξής:

  • Για το πώς το παιχνίδι ‘ξέφυγε’ από τη Liverpool:

«Το ξεκίνημα δε βοήθησε. Ξεκινάμε αργά (άσχημα, με αργό ρυθμό) σε (κάποια) παιχνίδια και δεν είμαστε ο εαυτός μας. Μάλλον αυτό το λέμε υπερβολικά πολλές φορές αυτή τη στιγμή, οπότε δε βοηθάει (εννοεί αυτό πού είπε και στην αρχή, ότι τελευταία ξεκινάμε συχνά με αργό ρυθμό και κατά συνέπεια αυτό έχουμε να πούμε μετά τη λήξη των αγώνων). Η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν πολύ καλή, όμως δε σκοράραμε πάλι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε κάποιες καλές φάσεις και δε βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, οπότε αυτό είναι ένα ακόμα θέμα. Θα έλεγα ότι αυτά ήταν τα δύο προβλήματα.»

  • Για το αν μπορεί να αναγνωρίσει γιατί η ομάδα ξεκίνησε άσχημα:

«Όχι, γιατί ξέραμε ότι θα ξεκινούσαν τον αγώνα με γρήγορο ρυθμό. Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν ένα γρήγορο ξεκίνημα, όμως για οποιονδήποτε λόγο…τσαπατσούλικες πάσες, τους δώσαμε εύκολα 1 ή 2 φάουλ, και σε αυτό το πρωτάθλημα τιμωρείσαι.»

  • Για το πώς η ομάδα κατάφερε να δείξει ότι μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι, μέσω της απόδοσής της στο δεύτερο ημίχρονο:

«Απλά θέλαμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Να συνεχίσουμε να πιέζουμε, να προσπαθήσουμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης. Όμως δυστυχώς δε μπορέσαμε να το κάνουμε. Νομίζω ότι και πάλι δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις και ίσως έπρεπε να είχαμε ισοφαρίσει, και μάλλον το αξίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.»

  • Τέλος, για την πρόσφατη φόρμα της Liverpool:

«Είμαστε απογοητευμένοι, όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Το πώς το αντιμετωπίζεις είναι το κυριότερο, οπότε έχουμε το παιχνίδι με τη Villa για το FA Cup και μετά στο πρωτάθλημα έχουμε τη Manchester United, οπότε χρειάζεται να αντιδράσουμε γρήγορα και να ανακάμψουμε γρήγορα, καθώς στα τελευταία μας παιχνίδια τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά καλά.»

O Jordan Henderson κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
O Jordan Henderson κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com