Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έλεγε ο Gerry Marsden για το «You ‘ll Never Walk Alone»

Τι έλεγε ο Gerry Marsden για το «You ‘ll Never Walk Alone»

Ο εκλιπών Gerry Marsden.

Ο Gerry Marsden δε βρίσκεται στη ζωή από χθες, καθώς η καρδιακή λοίμωξη πού υπέστη τον οδήγησε στο θάνατο σε ηλικία 78 ετών.

Ο Marsden, πιστός οπαδός της Liverpool, ήταν ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος «Gerry and the Pacemakers», στο οποίο ανήκει η πρώτη εκτέλεση του μετέπειτα ανεπίσημου ύμνου των Reds, Υοu ‘ll Never Walk Alone.

Η πιο γνωστή ερμηνεία του τραγουδιού από τον Gerry είναι μάλλον αυτή στο 20ετές μνημόσυνο της τραγωδίας του Hillsborough, πού διεξήχθη στο Anfield το 2009.

Πάμε να δούμε όμως τι είχε πει ο ίδιος για την παγκόσμια επιτυχία πού σημείωσε το τραγούδι, και το ρόλο του Kop σε αυτή την επιτυχία, σε δηλώσεις πού παρουσιάζονται στο Facebook page της Liverpool ECHO:

«Όταν το ηχογραφήσαμε δε συνειδητοποιήσαμε τι θα συνέβαινε με αυτό, και ξαφνικά το Kop άρχισε να το τραγουδάει και συνέχισε να το τραγουδάει, και έτσι ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.»

«Οπότε όπου πηγαίνεις -στην Αυστραλία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία-, όλοι θέλουν να ακούσουν το You ‘ll Never Walk Alone.»

«Όλα συνέβησαν χάρη στο Kop, πού ξεκίνησε να το τραγουδά, όμως είναι ένα τραγούδι πού ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα τραγουδιόταν από το Kop.»

Ο Gerry Marsden τραγουδά ζωντανά το YNWA στο Anfield.
Ο Gerry Marsden τραγουδά ζωντανά το YNWA στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com