Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Thiago»

Klopp: «Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Thiago»

Η Liverpool απόψε το βράδυ κοντράρεται με την Southampton και υποψηφιότητα για βασικός θέτει ο Thiago Alcantara, ο οποίος πήρε χρόνο την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Newcastle και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ξεκινήσει ο μέσος στο St Mary’s:

“ Δυστυχώς, δεν τον γνωρίζω για πολύ καιρό, για να μπορέσω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Τον γνωρίζω εδώ και μερικούς μήνες, οπότε δεν ξέρω τι να πω. ”

“ Το γεγονός ότι μπόρεσε να παίξει 20 λεπτά κόντρα στην Newcastle ήταν ξεχωριστό, γιατί είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. ”

“ Το παιχνίδι με την Newcastle μας έδωσε την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσουμε, γιατί εμείς κυρίως δημιουργούσαμε στο παιχνίδι, που αποτελεί το δυνατό του σημείο. ”

“ Οπότε θα δούμε, υπάρχει πιθανότητα. Δεν ξέρω όμως πως θα αντιδράσει μέχρι τον αγώνα και αν θα μπορέσει να σηκωθεί από το κρεβάτι ή όχι! Ή αν νιώσει κάποιον μυϊκό πόνο. Απόλαυσε όμως τα λίγα λεπτά συμμετοχής που πήρε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Όπως έχω πει, μου αρέσει να μιλάω για τον Thiago, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όμως, ειλικρινά, τα παιδιά που έκαναν ως τώρα την δουλειά, τα έχουν πάει εξαιρετικά. Δεν είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, αν δεν ξεκινήσει στον επόμενο αγώνα. ”

“ Είναι όμως πολύ καλό που είναι καλά και διαθέσιμος. Αυτό μου αρέσει πολύ. ”

Ο Thiago επέστρεψε αλλά οι Reds δεν κέρδισαν την Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com