Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Klopp: «Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Ο Jürgen Klopp κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση που του έχει γίνει αρκετές φορές: αν η ομάδα σκοπεύει να κάνει μεταγραφές μέσα στον Ιανουαρίου, μετά τους πολλούς τραυματισμούς που έχει, ειδικά στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Γερμανός μίλησε για το θέμα των μεταγραφών, μετά το 0-0 με την Newcastle:

“ Εννοείται πως στο ρόστερ μας έχουμε λύσεις, αλλά συνεχίζουμε να δυσκολευόμαστε. Οι τραυματισμοί που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή, είναι στην θέση του κεντρικού αμυντικού. ”

“ Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι ξεκάθαρο, κάποιοι παίκτες είναι τραυματίες και παίζουν ξανά πολύ σύντομα, όπως ο Joel με συνέπεια να τραυματίζονται ξανά. Απλά μπορούν να συμβούν (οι τραυματισμοί) όταν τα παιχνίδια ξεκινούν και δεν σταματάνε. ”

“ Έχουμε λύσεις στο ρόστερ μας και δεν ξέρω αν μπορούμε ή αν θα κάνουμε κάτι (μεταγραφικό) τον χειμώνα. ”

“ Έτσι είναι. Είναι ένα πολύ δύσκολο μεταγραφικό παράθυρο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν έχουν πολλές ομάδες πραγματικά χρήματα, μερικές ομάδες δεν έχουν χρήματα και δεν χρειάζονται χρήματα. Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα. ” Είπε ο Klopp.

“ «Το να κάνουμε κάτι» δεν βγάζει νόημα. Το να κάνουμε κάτι σωστό θα έβγαζε νόημα, αλλά το κάνουμε κάτι απλά για να κάνουμε, δεν βγάζει νόημα. ”

“ Όσο βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Το κάνουμε και σήμερα μου άρεσε ο Nat, μου άρεσαν πραγματικά όσα έκανε. ”

“ Γνωρίζει τις ικανότητες του, τις χρησιμοποιεί και κάνει την δουλειά. Μας βοήθησε πολύ απόψε (σ.σ Τετάρτη). ”

“ Ήταν ξεκάθαρο, πως θα έπαιζε απόψε γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οπότε αν έπαιζε ο Rhys, τότε ο Nat δεν θα είχε αγωνιστεί για πέντε ή έξι εβδομάδες, κάτι που δεν βγάζει νόημα, γιατί χρειάζεται και εκείνος ρυθμό. ”

“ Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα σκεφτόμαστε πολύ. ”

Ο Nat Phillips ήταν βασικός κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com