Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πιθανή η απόκτηση στόπερ από την Liverpool»

«Πιθανή η απόκτηση στόπερ από την Liverpool»

Van Dijk και Joe Gomez.

Τρεις κεντρικοί αμυντικοί της Liverpool έχουν τεθεί εκτός με προβλήματα τραυματισμών και πολλές συζητήσεις έχουν γίνει αναφορικά με το αν θα αποκτήσει στόπερ ή όχι η ομάδα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μια φήμη που κυριάρχησε κυρίως στα social media και λιγότερο στα μέσα ενημέρωσης είχε να κάνει με τον Sven Botman, τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Lille.

Ο Ολλανδός στόπερ ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα, σύμφωνα με τον Kevin Palmer, τον δημοσιογράφο της Sunday World που μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Virgil van Dijk στους Reds και επέμενε το περσινό καλοκαίρι πως θα πραγματοποιούταν εκείνη του Thiago Alcantara, όπως τελικά έγινε.

Ο Palmer στο ρεπορτάζ του αναφέρει επίσης πως η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από την Liverpool μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανή, αλλά το όνομα εκείνου θα αποκαλυφθεί μόνο όταν η ομάδα κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν τελικά αποκτηθεί κάποιος στόπερ από τους πρωταθλητές Αγγλίας, αυτός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι έμπειρος, αλλά μικρός σε ηλικία, με περιθώρια βελτίωσης και ικανός να συνθέσει το βασικό Κόκκινο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των επόμενων ετών μαζί με τον Virgil van Dijk.

Φημολογία αλλά όχι κάτι περισσότερο για Sven Botman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com