Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/1/2005 Νίκη επί Norwich με «ζωγραφιά» Luis Garcia (vid)

Σαν σήμερα: 3/1/2005 Νίκη επί Norwich με «ζωγραφιά» Luis Garcia (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν τη Norwich City στο Carrow Road για το πρωτάθλημα, με τον Luis Garcia να κλέβει την παράσταση με άλλο ένα εντυπωσιακό του γκολ.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, οι Κόκκινοι μπήκαν μπροστά στο σκορ από ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ του Luis Garcia, ο οποίος στη σέντρα του John Arne Riise άφησε την μπάλα να σκάσει μπροστά και βλέποντας τον τερματοφύλακα των «Καναρινιών» Robert Green να βγαίνει προς το μέρος, την «τσίμπησε» και με λόμπα την έστειλε στα δίχτυα.

Οι Reds ευτύχησαν να κάνουν δύο τα τέρματα τους σύντομα με τον John Arne Riise στο 64′, γεγονός που ψαλίδισε τις ελπίδες των γηπεδούχων για καλύτερο αποτέλεσμα, παρ’ όλο που μείωσαν στο 88′ με τον Ryan Jarvis.

Στο παιχνίδι αυτό ο Steve Finnan συμπλήρωσε 400 παιχνίδια επαγγελματικής καριέρας και ο Salif Diao έκανε την 61η και τελευταία του εμφάνιση με την famous Red shirt.

Στο Carrow Road παρακολούθησαν το παιχνίδι εκείνο το μεσημέρι Δευτέρας 24.503 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Howard Webb.

Στο παρακάτω video και στο 10′:20″ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 3/1/2005 Νίκη επί Norwich με «ζωγραφιά» Luis Garcia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com