Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/1/1995 Νίκη επί Norwich με «θεϊκό» show Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 2/1/1995 Νίκη επί Norwich με «θεϊκό» show Fowler (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα νικήσουν την Norwich City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον «God» Robbie Fowler να δίνει άλλη μία από τις γνωστές του παραστάσεις!

Οι Κόκκινο μπήκαν με ιδιαίτερη όρεξη στο παιχνίδι κι έχοντας απέναντί τους μία ομάδα όπως τα «Καναρίνια», που παίζει πάντα επιθετικά, έδωσαν μία όμορφη «παράσταση», με μπροστάρη τον «God».

Το σκορ άνοιξε ο John Scales με κεφαλιά σε κόρνερ του Stig Igne Bjornebye στο 14′, για να κάνει το 2-0 ο «God» Robbie Fowler από ασίστ του Ian Rush στο 38′.

Στο 47′, ο «God» Robbie Fowler σημείωσε ένα απίθανο γκολ! Ο David James έστειλε με ελεύθερο την μπάλα προς την περιοχή της Norwich City, με την μπάλα να παίρνει ύψος και στο κατέβασμα της ο «God» την κοντρολάρισε με το εξωτερικό μέρος του ποδιού του και στη κίνηση, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με το ίδιο πόδι, στέλνοντας την μπάλα στη αριστερή γωνία του Andy Marshall.

Ο «God» είχε συμμετοχή και στο τέταρτο γκολ των Κόκκινων, αφού έδωσε την ασίστ στον Ian Rush για να χρισθεί σκόρερ στο 83′, ολοκληρώνοντας έτσι άλλη μία «θεϊκή» του παράσταση, 3 μήνες πριν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια!

Την παράσταση του «God» στο Anfield παρακολούθησαν 34.709 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ουαλός Keith Cooper.

Στο 12′:51″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 2/1/1995 Νίκη επί Norwich με «θεϊκό» show Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com