Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/1/2013 Υπογράφει στους Reds ο Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα: 2/1/2013 Υπογράφει στους Reds ο Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στη Liverpool από την Chelsea, ο χαρισματικός Άγγλος διεθνής πρώην επιθετικός των Reds Daniel Andre Sturridge.

Οι Κόκκινοι θα πληρώσουν στους Μπλε του Λονδίνου το ποσό των 12 εκ. λιρών, για να κάνουν δικό τους τον γεννημένο στο Birmingham Άγγλο striker. Στους Reds θα παραμείνει για 6,5 χρονιές συμπληρώνοντας 160 εμφανίσεις με την famous Red shirt και σημειώνοντας 60 γκολ, τα περισσότερα με εντυπωσιακό τρόπο!

Οι ικανότητες του στο σκοράρισμα ήταν αντιστρόφως ανάλογες με τις συμμετοχές του στους Reds, λόγω των συχνών τραυματισμών του, γεγονός που ήταν και η αιτία που οι Κόκκινοι δεν του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019, αφήνοντας τον ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος ήταν η Trabzonspor.

Στους Red fans πάντως, απέκτησε ιδιαίτερη θέση στις καρδιές τους για τα εντυπωσιακά του γκολ αλλά και για τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του. Η σχέση του του Daniel Sturridge με τους Red fans ήταν αμοιβαία, όπως δήλωσε ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του, καταθέτοντας επίσης την εκτίμηση του για τον Σύλλογο και την επιθυμία του να επιστρέψει για να προσφέρει σε αυτόν τις υπηρεσίες του από οποιοδήποτε πόστο.

Στο παρακάτω video μπορείτε  απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα γκολ του Daniel με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 2/1/2013 Υπογράφει στους Reds ο Daniel Sturridge
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com