Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευελπιστούν για απόκτηση του Sven Botman οπαδοί της Liverpool!

Ευελπιστούν για απόκτηση του Sven Botman οπαδοί της Liverpool!

Οι προσδοκίες των οπαδών της Liverpool για μια πιθανή συμφωνία για τον κεντρικό αμυντικό της Lille, Sven Botman, αυξήθηκαν την Παρασκευή.

Mε μια σειρά από υπόνοιες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένης μιας από τον Jose Fonte, συνέβη αυτή η αύξηση των προσδοκιών.

Ο Fonte είναι ο συνεργός του Botman στην άμυνα για τη Lille, με το ντουέτο να έχουν παίξει μαζί 20 φορές μετά την άφιξη του Ολλανδού το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλά με την ομάδα της Ligue 1 να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και την Liverpool να χρειάζεται ένα νέο αμυντικό, έχει διαδοθεί ότι ο Botman θα μπορούσε να ‘σαλπάρει’ για το Anfield μόλις πέντε μήνες μετά την έξοδο από την Ajax.

Τον Δεκέμβριο, το γαλλικό Foot Mercato ισχυρίστηκε ότι οι Reds «εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους» για τον 20χρονο στον ατζέντη του, περιγράφοντας τη Lille ως σύλλογο όπου «μπορείς να ψωνίσεις φθηνά.»

Για τον Botman, το κόστος είναι περίπου 27 εκατομμύρια λίρες, το οποίο είναι τριπλάσιο από το ποσό που καταβλήθηκε για να πάει στο Stade Pierre-Mauroy τον περασμένο Ιούλιο – αν και υποστηρίζεται ότι η Liverpool θα ήταν πρόθυμη να πληρώσει ως και 44 εκατομμύρια λίρες πριν μαθαίνοντας για το υποτιθέμενο ποσό που ζητάει η Lille.

Ο Botman δεν είναι ο μόνος νεαρός κεντρικός αμυντικός που συνδέεται με μεταγραφή στο Merseyside αυτόν τον μήνα, με τον Gleison Bremer της Τorino, τον Ozan Kabak της Schalke και το ντουέτο της RB Leipzig, Dayot Upamecano και Ibrahima Konate, να ακούγονται ως στόχοι των Reds. Ωστόσο, ο συμπατριώτης του Virgil van Dijk και του Gini Wijnaldum φαίνεται να είναι εκείνος που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη έλξη, με μια σειρά από υπόνοιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να υπάρξει συμφωνία.

Πρώτον, η αντιπροσωπεία του Botman, η εταιρεία Muy Manero που εδρεύει στο Amsterdam, φάνηκε να πάτησε «like» σε μια σειρά δημοσιεύσεων που συνδέουν τον πελάτη τους με την Liverpool στο Instagram: Αυτό, φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ατζέντης κάθε παίκτη θέλει να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με μια μεγάλη μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στην Premier League και στους παγκόσμιους πρωταθλητές. Αλλά ο ίδιος ο Botman «έριξε λάδι στη φωτιά» καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία από μια συνάντηση με τον ατζέντη του την Παρασκευή, με ορισμένους να πιστεύουν ότι ήταν με σκοπό την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ίσως η μεγαλύτερη υπόδειξη, ωστόσο, προήλθε από τον αρχηγό του Botman, τον Fonte, ο οποίος φέρεται να απάντησε σε ένα σχόλιο στο Instagram που υποδηλώνει ότι «θα χάσει σύντομα κι άλλον συμπαίκτη του (που θα πάει) στην Premier League». Ο Fonte έπαιξε στο παρελθόν μαζί με τον van Dijk και τον Dejan Lovren στη Southampton πριν από τις μεταγραφές τους στη Liverpool, καθώς και με τον Gabriel πριν από την έξοδο του για την Arsenal το καλοκαίρι.

Το σχόλιο του Fonte θα μπορούσε κάλλιστα να είναι καυστικό, παίζοντας με τους οπαδούς που ζητούσαν ειδήσεις περί μεταγραφών, αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέρον. Η φημολογία οργίασε γρήγορα, με το πρόσφατο ταξίδι του Botman στο Dubai που συνδέεται με την παρουσία του van Dijk στη χώρα, μαζί με τον James Pearce της The Athletic, ακολουθώντας τον παίκτη και την αντιπροσωπεία του στο Instagram.

Αυτό είναι, μέχρι τώρα, ένα τυπικό μεταγραφικό «παράθυρο» για τους οπαδούς της Liverpool, με κάποιους να παρακολουθούν, μέσω εφαρμογών, πτήσεις σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια να προβλέψουν μεταγραφές στο Anfield. Μερικοί αποφέρουν καρπούς, ενώ οι περισσότεροι όχι, αλλά οι συνεχιζόμενες φήμες για τον Botman αξίζουν σίγουρα το ενδιαφέρον για την κατάσταση.

O Sven Botman.
O Sven Botman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com