Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/12/2008 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Sami Hyypia (vid)

Σαν σήμερα: 28/12/2008 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Sami Hyypia (vid)

Το τελευταίο γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Sami Hyypia στην θριαμβευτική νίκη των Reds επί της Newcastle Utd στο St. Jame’s Park.

Οι Κόκκινοι μπήκαν με απίστευτη όρεξη στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Steven Gerrard από ασίστ του Yossi Benayoun στο 31′. Πέντε λεπτά αργότερα οι Reds θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Sami Hyypia από κόρνερ του Steven Gerrard (36′). Το γκολ αυτό του Φιλανδού διεθνή αμυντικού των Κόκκινων, ήταν το 35ο και τελευταίο του με την Κόκκινη φανέλα.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και θα καταφέρουν να μειώσουν με τον David Edgar λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η παράσταση είχε μόνο μία πρωταγωνίστρια ομάδα και αυτή των Reds. Μόλις στο 50′ ο Ryan Babel θα «γράψει» το 1-3, για να «ανοίξει» το σκορ ο Steven Gerrard από ασίστ του Lucas Leiva στο 66′ (1-4).

Τον θρίαμβο των Reds επί των Magpies θα ολοκληρώσει ο Xabi Alonso με κτύπημα πέναλτι στο 76′. Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ότι με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκαν ο πρώην Κόκκινος Michael Owen και ο μετέπειτα Red Jose Enrique.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν στο St. Jame’s Park εκείνο το μεσημέρι Κυριακής 52.114 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. R. Halsey

Στο 9′:12″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 28/12/2008 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Sami Hyypia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com