Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/12/2005 Κόκκινο party στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα: 28/12/2005 Κόκκινο party στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα στήσουν party στο Goodison Park επί της συμπολίτισσας Everton, σε παιχνίδι για την Premier League.

Με «πατημένο το γκάζι» μπήκαν οι Κόκκινοι στο Goodison Park και πριν συμπληρωθεί καλά – καλά το πρώτο 20λεπτο, είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στο 11′ ο Ptere Crouch από κεφαλιά ασίστ του Steven Gerrard θα ανοίξει το σκορ για τους Reds, με τον Cpatain Fantastic να σημειώνει το 0-2 στο 18′.

Τα «Ζαχαρωτά» προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και κατάφερνα να μειώσουν με τον James Beattie στο 42′, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των fans τους για ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ που δέχθηκαν οι Reds ήταν το πρώτο μετά τις 22 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι τους με την Fulham!

Τις ορέξεις των Toffees έκοψε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Djibril Cissé από ασίστ του Harry Kewell (47′). Το παιχνίδι έγειρε οριστικά προς το μέρος των Κόκκινων στο 67′ με την αποβολή του Phil Neville, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ακολούθησα το ίδιο «δρομολόγιο» (αποβολή) και ο  Mikel Arteta (90+4′).

Το Κόκκινο party στο Mesreyside derby παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ Τετάρτης στο Goodison Park 40.158 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Στο 6′:00″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 28/12/2005 Κόκκινο party στο Goodison Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com