Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sam Allardyce: «Με έχει εντυπωσιάσει η Liverpool»

Sam Allardyce: «Με έχει εντυπωσιάσει η Liverpool»

Ο manager της West Bromwich Albion Sam Allardyce, δήλωσε ότι τον έχει εντυπωσιάσει ο Jurgen Klopp με την ποιότητα που έχει προσθέσει στην ομάδα του, αλλά συμπλήρωσε ότι οι Κόκκινοι θα πρέπει να προσθέσουν και άλλα τρόπαια στη συλλογή τους, αν επιθυμούν τη σύγκριση με την ομάδα της Manchester United που κατέκτησε το treble την περίοδο 1998-99.

O Allardyce ήταν ο τελευταίος manager ομάδας που γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο Anfield, όταν η τότε ομάδα του, η Crystal Palace κέρδισε με 2-1 τον Απρίλιο του 2017.

Επικεφαλής τώρα της West Brom ελπίζει να προκαλέσει και πάλι σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο, το απόγευμα της Κυριακής όταν η ομάδα του θα επισκεφθεί το Anfield.

«Αυτή η ομάδα της Liverpool βρίσκεται τόσο ψηλά, όσο μπορείτε να δείτε»

«Κάποιοι λένε ότι είναι το ίδιο καλοί όσο και η ομάδα της United, που κέρδισε το treble»

«Θα πρέπει όμως η Liverpool να κερδίσει και άλλα τρόπαια τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια πιο πλήρη σύγκριση.»

«Αυτό όμως που είναι αξιοθαύμαστο είναι ο τρόπος που παίζουν ακόμα και χωρίς αρκετούς τους παίκτες που είναι τραυματίες» πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι ο Jurgen έχει ξαναζήσει αυτήν την εμπειρία. Η ποσότητα και η ποιότητα των παικτών ακόμα και των αναπληρωματικών είναι αξιοσημείωτη ενώ και οι μικροί που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα ήταν εκπληκτικοί»

Ο Allardyce που έχασε τον πρώτο του αγώνα ως manager της West Brom από την Aston Villa με 3-0 ,ολοκλήρωσε την αναφορά του στη Liverpool λέγοντας «Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα τους σταματήσουμε. Και μάλιστα από την αρχή του αγώνα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com