Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/12/2016 Νίκη επί Stoke City με ρεκόρ Jurgen Klopp (vid)

Σαν σήμερα: 27/12/2016 Νίκη επί Stoke City με ρεκόρ Jurgen Klopp (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν με ανατροπή την Stoke City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Γερμανό manager να καταγράφει ένα ατομικό ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι θα αιφνιδιαστούν αρχικά από τους Potters και θα βρεθούν πίσω στο σκορ με το γκολ από κεφαλιά του Jon Walters 12′, για να φέρει το παιχνίδι στα «ίσια» ο Adam Lallana στο 34′.

Στο 44′ ο Roberto Firmino θα σημειώσει το 2-1 από ασίστ του James Milner, με τον Giannelli Imbula Wanga των φιλοξενουμένων να σημειώνει αυτογκόλ στο 59′.

Τη νίκη των Reds θα ολοκληρώσει ο Daniel Sturridge στο 70′, ένα μόλις λεπτό αργότερα από την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο (στην θέση του Divock Origi), καταγράφοντας το 100ο γκολ της ομάδας στην Premier League επί ημερών Jurgen Klopp, ρεκόρ το οποίο συμπληρώθηκε στην 48η εμφάνιση του Γερμανού στον πάγκο των Κόκκινων.

Με τη νίκη τους οι Reds θα συνεχίσουν να καταδιώκουν την πρωτοπόρο Chelsea από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 6 βαθμούς λιγότερους από αυτούς.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Τρίτης παρακολούθησαν 53.094 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Oliver.

Στο 11′:13″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 27/12/2016 Νίκη επί Stoke City με ρεκόρ Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com