Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ίσως πανηγυρίσουμε για 2 τρόπαια στον γύρο του θριάμβου!»

Klopp: «Ίσως πανηγυρίσουμε για 2 τρόπαια στον γύρο του θριάμβου!»

Ο Jürgen Klopp ανακηρύχθηκε ο προπονητής της χρονιάς για το 2020 για BBC Sports Personality Awards, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις για την προσωπική του διάκριση, για εκείνη της ομάδας και για τον γύρο του θριάμβου που έχει υποσχεθεί στον κόσμο της Liverpool.

Ο Jürgen Klopp για την δική του διάκριση και εκείνη της ομάδας είπε:

“ Η ομάδα μου το αξίζει. Έκανε μια απίστευτη δουλειά. Χαρακτήρας, επιθυμία συν τη δύναμη του συλλόγου, κάτι που είναι μεγάλο. Ήταν μια υπέροχη στιγμή (η κατάκτηση της Premier League.) ”

“ Ανυπομονούμε να επιστρέψει ο κόσμος μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να γεφυρωθεί η απόσταση μέχρι την επιστροφή του κόσμου μας. Θα οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι, όταν επιτρέπεται. Ελπίζουμε ως τότε, να έχουμε κερδίσει ακόμη ένα τρόπαιο και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε για δύο τίτλους. Ανυπομονούμε να τους δούμε. ”

“ Το γεγονός ότι κερδίζω αυτό το βραβείο στο Manchester, το κάνει ακόμη πιο γλυκό! ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι κάτι πολύ ωραίο και για τους συνεργάτες μου, θα το αποδεχθώ και το πάρω μαζί μου στο Liverpool. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. ”

Για τον Jordan Henderson πρόσθεσε: 

“ Για αυτή την ομάδα της Liverpool, ο κόσμος λέει πως δεν έχουμε έναν σούπερσταρ, αλλά στην πραγματικότητα το αστέρι είναι η ομάδα. Εσύ όμως είσαι ένας σούπερσταρ στο να μας κάνεις ομάδα. Jordan, συχνά ο κόσμος ξεχνά την ποιότητα σου, αλλά ποτέ εγώ και οι συμπαίκτες σου. ”

“ Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι με πολλά εμπόδια, ο καθένας μπορεί να το δει – προσωπικότητα, χαρακτήρα και ικανότητα. Το πλήρες πακέτο. Οδήγησες το σύλλογό μας στο τέλος μιας αναμονής 30 ετών. Το έκανες με ταπεινότητα και χάρη. ”

“ Είσαι αθλητής παγκόσμιας κλάσης και ποδοσφαιριστής, αλλά είσαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για τα πάντα, φίλε μου. Θα έχουμε ένα υπέροχο 2021. Με αγάπη, Jurgen. ”

Klopp και Henderson σε χαριτωμένο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα.
Klopp και Henderson σε χαριτωμένο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα στο Selhust Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com