Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τήρησε την υπόσχεση που έδωσε σε φίλο της Liverpool ο Mane

Τήρησε την υπόσχεση που έδωσε σε φίλο της Liverpool ο Mane

Ο Sadio Mane επέστρεψε στα γκολ στην χθεσινή αναμέτρηση με την Crystal Palace, σημειώνοντας το 0-2 και πανηγύρισε το τέρμα του με τον τρόπο που του είχε ζητήσει ο φίλος της ομάδας, Lee Swan σε μεταξύ τους επικοινωνία τον περασμένο μήνα.

Ο 31χρονος φίλος της Liverpool δουλεύει ακατάπαυστα ως εθελοντής στην κοινότητα Florrie από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, για να βοηθήσει στην οργάνωση των γευμάτων στην πόλη του Liverpool.

Τον περασμένο μήνα δέχθηκε μια βιντεοκλήση από τον Sadio Mane, μέσω της NIVEA Men, χορηγού των Reds, με τον Σενεγελέζο να ρωτάει τον Lee, αν έχει να του δείξει έναν δικό του πανηγυρισμό, ώστε να κάνει εκείνος σε αγώνα.

Ο Lee έδειξε τον δικό του πανηγυρισμό, φιλώντας το δάχτυλο του και σηκώνοντας το ψηλά, προς τιμήν του παππού του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Τον ίδιο ακριβώς πανηγυρισμό έκανε ο Sadio Mane στην χθεσινή αναμέτρηση με την Crystal Palace, δηλαδή με την πρώτη ευκαιρία, αφού ήταν το πρώτο γκολ που σημείωσε μετά τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Ο Mane έκανε το 0-2 χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com