Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milivojevic: «Χάσαμε με σκληρό τρόπο από μία top ομάδα»

Milivojevic: «Χάσαμε με σκληρό τρόπο από μία top ομάδα»

Τα κομμάτια του προσπαθεί να μαζέψει ο Luka Milivojevic, όπως και όλη η Crystal Palace, μετά την ταπεινωτική χθεσινή ήττα της από τη Liverpool.

Το αμυντικό χαφ των Αετών έβγαλε το καπέλο στην ομάδα μας, ενώ αναφέρθηκε στις ευκαιρίες πού δεν αξιοποίησε η Palace προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα ή έστω να μετριάσει την έκταση του αποτελέσματος.

Οι δηλώσεις του Σέρβου στο BT Sport ήταν οι εξής:

«Είναι σκληρό, ειλικρινά. Είναι δύσκολο να μιλάς μετά από τέτοιες ήττες, δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου κάτι τέτοιο.»

«Ήταν τόσο αποτελεσματικοί, νομίζω ότι σκόραραν 7 φορές με 8 σουτ. Είναι μία ομάδα πού είναι επικίνδυνη στην αντεπίθεση, τιμώρησαν κάθε λάθος (μας), και άνοιξαν πολύ καλά το παιχνίδι μετά από 2 λεπτά.»

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δημιουργήσαμε 4 ή 5 στο πρώτο ημίχρονο, ίσως έπρεπε να σκοράρουμε μερικά γκολ.»

«Μετά από αυτό όμως δεχτήκαμε γκολ στην αντεπίθεση και πήγαμε με 0-3 στο ημίχρονο.»

«Η αίσθησή μου είναι ότι δεν αξίζαμε να χάνουμε με 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε κι άλλα γκολ, προσπαθήσαμε να μην καθίσουμε πίσω και να παίξουμε το παιχνίδι. Σκληρό αποτέλεσμα, είναι κορυφαία ομάδα και στο τέλος, το 7-0 είναι ένα άσχημο συναίσθημα για μας.»

O Bobby Firmino και ο Luka Milivojevic παρακολουθούν διεκδίκηση μπάλας από τους Sadio Mane και Gary Cahill.
O Bobby Firmino και ο Luka Milivojevic παρακολουθούν διεκδίκηση μπάλας από τους Sadio Mane και Gary Cahill.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com