Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα πολλά γκολ!»

Henderson: «Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα πολλά γκολ!»

Henderson, Firmino και Mane πανηγυρίζουν το γκολ του αρχηγού.

Για τη σημερινή εμφάνιση και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Liverpool στο Selhurst Park μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα ο Jordan Henderson.

Ο αρχηγός έδειξε χαρούμενος για αυτό το ξέσπασμα σκοραρίσματος του ίδιου και των συμπαικτών του, πλην όμως τόνισε ότι δεν πρέπει να θαμπωνόμαστε από το σκορ, ενώ ανέφερε και τα λιγότερο ενθαρρυντικά στοιχεία της εμφάνισης των Reds.

Πάμε να δούμε τις ερωτήσεις-σχόλια πού του έκανε ο Des Kelly του BT Sport, και τις απαντήσεις του Hendo:

  • Ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματική η Liverpool στα τελειώματα, σχολιάζει ο Kelly…

«Ναι, νομίζω ότι ήμασταν αδίστακτοι σήμερα. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, το οποίο είναι πάντα σημαντικό, κυριαρχήσαμε για μεγάλες περιόδους. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, ήμασταν λίγο τσαπατσούληδες (sloppy) ανά διαστήματα. Συνολικά όμως είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση και το αποτέλεσμα, γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να έρχεσαι εδώ. Είναι καλή ομάδα, σου το κάνουν δύσκολο, οπότε το να ολοκληρώσουμε αυτή τη βδομάδα με νίκη μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι είναι σημαντικό, και καταφέραμε να το κάνουμε.»

  • Για το ότι η Liverpool έδειξε μέγιστη αποτελεσματικότητα στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε 3 γκολ με ισάριθμα σουτ στο στόχο:

«Ναι. Ένιωσα ότι ερχόταν, γιατί στα τελευταία παιχνίδια είχαμε κάποιες ευκαιρίες πού δεν αξιοποιήσαμε, και μας κόστισε κατά καιρούς. Σήμερα όμως καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας, το οποίο είναι πάντα σημαντικό στο ποδόσφαιρο.»

  • Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας:

«Από κάποιες συγκεκριμένες απόψεις (ναι), όμως δεν κοιτάμε μόνο το τελικό σκορ. Είναι ένα μεγάλο σκορ, όμως κοιτάμε τη συνολική εμφάνιση. Νομίζω ότι μεσοβδόμαδα ήμασταν πολύ καλοί και ήμασταν ξανά καλοί σήμερα, οπότε πρέπει απλά να διατηρήσουμε το καλό momentum, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Τα Χριστούγεννα είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, οπότε χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να προχωράμε και να παίρνουμε τις νίκες.»

  • Τέλος, ο Kelly έδειξε ενδιαφέρον για τη λέξη ‘τσαπατσούληδες’ πού χρησιμοποίησε ο Henderson στην αρχή των δηλώσεών του, σχολιάζοντας έπειτα ότι η Crystal Palace είχε μερικές απειλητικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο…

«Ναι, και στο πρώτο ημίχρονο είχαν 1 ή 2 ‘μισές ευκαιρίες’ (όπως η πάσα του Ayew πού δεν έφτασε τελικά στον Zaha, πού αν έφτανε η Palace θα είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει), στην αντεπίθεση λίγο. Έχουν κάποιους παίκτες πού είναι καλοί στην αντεπίθεση, οπότε πάντα θα δημιουργούν κάτι (κάποια απειλή) σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών, όμως θεωρώ ότι το περιορίσαμε πολύ καλά αυτό, ειδικά όσο προχωρούσε το παιχνίδι. Μετά, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.»

Klopp και Henderson σε χαριτωμένο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα.
Klopp και Henderson σε χαριτωμένο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com